SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Millete Tavır Alınmaz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:53:05
A- A+ PAYLAŞ

AKP milletvekili adayları Öznur Çalık, Taha Özhan, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci seçim çalışmalarını sürdürdüler.

AKP adaylarının çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"YAŞAR: "AK PARTİ MEMLEKET PARTİSİ"

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, AK Parti'nin bir memleket partisi olduğunu söyledi. Yaşar, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında Battalgazi İlçesi'ne bağlı mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.  

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar, "AK Parti'nin yaptıkları belli. Malatya'da 10 sene öncesine kadar yapılan yolun uzunluğu 36 bin kilometre, 12 yıl içerisinde yapılan yol uzunluğu 280 bin kilometre" dedi.

AK Parti'nin bir halk hareketi olduğunu kaydeden Yaşar, "Düşmana inat AK Parti'ye olan bağlılığınız belli. AK Parti'nin yöneticileri bunu göz ardı etmez, sizleri de ihmal etmez. AK Parti sadece oy verenlere değil, herkese hizmet ediyor. AK Parti, bir memleket, ülke partisi. Hatta bir parti olarak değil, memleketin kendisi olmak için yola çıkmış. AK Parti, hepimizin ortak hareketi. Dolayısıyla yapacağımız şey, şimdiye kadar yapılan engellemeleri bertaraf edip, 7 Haziran'dan sağlıklı bir şekilde çıkarsak bunların hepsi çözülecektir" diye konuştu. 

YATALAK YAŞLI KADIN ÇALIK'I GÖZYAŞLARINA BOĞDU

7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında yatalak ve yaşlı bir teyzeyi ziyaret eden eden Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık, gözyaşlarına boğuldu. Yaşlı kadın ile yakından ilgilenen Çalık, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile irtibata geçerek, yardım noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Milletvekili adaylarının seçim ziyaretleri zaman zaman duygulu sahnelerin yaşanmasına neden oluyor. Seçim startının verildiği günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Battalgazi ilçesi Karaköy Mahallesi'nde ikamet eden yatalak ve yaşlı bir teyzeyi ziyaret ederek, hayır duasını aldı. Zaman zaman gözyaşlarının birbirine karıştığı ziyarette Çalık, yardıma muhtaç insanlara yardım etme adına ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

UZUN SÜRE SOHBET ETTİ

7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam eden ve her fırsatta vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili adayı Öznur Çalık, mahalle ziyaretlerinde karşılaştığı manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu. Çalık, Karaköy’de gittiği bir evde yatalak ve yaşlı bir teyzeyi ziyaret etti. Teyze ile sohbet edip yakından ilgilenen Çalık, uzun süre gözyaşı döktü ve ardından Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü arayarak yardım talep etti.

KÖYDES PROJESİ'NE BÜYÜK ÖNEM VERDİK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldiği kahvaltıda Köydes Projesi'nin öneminden bahsetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili adayı Öznur Çalık, 7 Haziran Genel seçim çalışmaları kapsamında Akkoza Otel’de düzenlenen sabah kahvaltısında Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Kahvaltıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık’ın yanı sıra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

200 TRİLYONU HİZMETE DÖNÜŞTÜRDÜK

AK Parti iktidarı döneminde hemen hemen her köye, beldeye ve mahalleye hizmet götürüldüğünü ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık, “AK Parti iktidarı döneminde geliştirmiş olduğumuz ve 2006’dan beri var olan Köydes Projemiz bizim elimiz ayağımız, gözümüz oldu. Yaklaşık 200 trilyonu sizlerin aracılığıyla ilçelerimize, köylerimize, beldelerimize hizmetlere dönüştürdük. Sizlerin aracılığıyla evinde su olmayan insanlarımıza su götürdük, yolu olmayan köylerimize yol götürdük. Bu kazanımları sizlerle beraber sağladık. Hepinizin ellerine, yüreklerine sağlık” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise seçim süreçlerinin önemine dikkat çekerek, “Seçim sürecinde, belki eksiklikler ve ziyaret noksanlıkları olabilir, bunları bir tarafa bırakarak, kenetlenmemiz lazım. Herkesin bu davayı üstlenmesi lazım. Bu davanın bir hizmet davası olduğu bilinciyle çalışmamız lazım” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da, “7 Haziran seçimlerinin Malatya’ya hayırlar getirmesini dileyerek, çıkmış olduğumuz bu yolda bizim elimiz ayağımız olan, ailenin asıl mensupları olan sizlerle birlikte bu süreci el ele vererek atlatacağız. 7 Haziran seçimlerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra Battalgazi’ye bağlı Karaköy, Karakaş, Göller ve Bulgurlu mahallelerini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık, burada mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sıkıntı ve talepleri dinledi. 

Gittiği her yerde sıcak ilgi ve memnuniyetle karşılanan Çalık, Karaköy’de yaptığı açıklamada Karaköylülerin her zaman AK Parti’ye yüzde 90 destek verdiklerini hatırlatarak, “Karaköy bize yüzde 90 oy vermiş ve iktidarımızda emeği olan ender köylerimizden biri. Desteğini bizden esirgemeyen bütün Karaköylü hemşerilerime teşekkür ediyorum. AK Parti refah seviyemizi yükseltiyor. Çamur olan yol stabilize, stabilize olan yol birinci kat asfalt, birinci kat olan yol ikinci kat asfalt oluyor” dedi.

Konuşması esnasında vatandaşlarla da sohbet eden Çalık’a yaşlı bir adam bu yıl AK Parti’ye yüzde 99 destek vereceklerini belirterek, "Bu seçimlerde 6’da 6 yapmazsak Malatya bitti" diye konuştu. Vatandaşların ve çiftçilerin sıkıntılarını dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık kendisine iletilen dosyaları da alarak çözüm bulunacağını ifade etti.

Karakaş Mahallesi’ni ziyaret ederek burada vatandaşlarla buluşan Çalık, Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, “13 yıl öncesinde Türkiye’nin üzerinden dozerler geçti. Türkiye’nin üzerinden askeri darbeler geçti. Türkiye’nin üzerinden bürokrasinin darbeleri geçti, yargının darbeleri geçti. Hala geçmeye devam ediyor. Ben Malatya’nın duyarlılığını biliyorum. Paralel yapı, PKK, DHKP-C hepsi Türkiye’nin karşısında ve Türkiye’yi yok etmek üzere çaba sarf ediyorlar" dedi.

Çalık ve beraberindekiler Karakaş’ın ardından Bulgurlu’ya geçti. 17 Nisan 1978 tarihinde kendisine posta yoluyla gönderilen bombalı bir paketin elinde patlaması sonucu, gelini ve torunuyla birlikte hayatını kaybeden, dönemin Malatya Belediye Başkanı Hamid  Fendoğlu’nun köyünde olduğunu hatırlatan Çalık, şöyle konuştu:

"Rahmetli Hamid Fendoğlu’nun memleketindeyiz. O yiğit adam, o demokrasi şehidi bu topraklardan çıktı. Allah rahmet eylesin, aile fertlerine bir kez daha başsağlığı diliyorum. Yüce Rabbim bir daha o günleri yaşatmasın. Bulgurlulu hemşerilerimize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum."

TÜFENKCİ: "BİZ LAF DEĞİL, HİZMET ÜRETİYORUZ"

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, AK Parti olarak hizmeti esas alıp, yaptıkları eserlerle övündüklerini söyledi. 

Genel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Yazıhan İlçesi'ni ziyaret eden Tüfenkci, esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Yazıhan İlçesi ziyaretinde konuşan Tüfenkci, AK Parti'nin bazıları gibi boş laf üretmediğini ifade ederek, "AK Parti boş laf üretmez, hizmet üretir, icraat yaşar. Bazıları konuşur, AK Parti eserler meydana getirir" dedi.

Tüfenkci, her zaman milletle yan yana yürüdüklerini belirterek, "Birileri laf üretiyor, bizler icraat yapıyoruz. AK Parti'yi bizzat millet kurdu. İnşallah bundan sonrada istikametini ve rotasını da millet çizecek. Biz halktan ve haktan başka hiç kimseye hesap vermedik, Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle de bundan sonrada halka ve hakka hesap vereceğiz" diye konuştu.

Çeşitli dedikoduların üretildiğine dikkat çeken Tüfenkci, şunları söyledi: "İnsanlarımızın iradelerine ipotek konulmaya çalışılıyor. Bazıları 'tavır alın' diye mesajlar atıyor. Eğer bir tavır alınacaksa, millete tavır alınmaz. O gün başörtüsü karşısında sessiz kalanlara tavır alınır. O gün faili meçhuller olurken ses çıkarmayanlara tavır alınır. Ezanlar susturulurken sessiz kalanlara tavır alınır. Eğer tavır alınacaksa sermayeye karşı, milletin iradesine darbe yapanlara karşı tavır alınır."

ÖZHAN, AÇIK OTO PAZARI'NI ZİYARET ETTİ 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı AK Parti Malatya Milletvekili adayı Taha Özhan, beraberindeki partililerle birlikte Açık Oto Pazarı'nı ziyaret etti.  Özhan, burada vatandaşlarla 7 Haziran seçimlerini konuştu. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı AK Parti Malatya Milletvekili adayı Taha Özhan, seçim çalışmaları kapsamında açık oto pazarı esnafıyla bir araya geldi. Açık Oto Pazarı esnafının sıcak ilgisiyle karşılaşan Özhan’a, hayırlı olsun dilekleri sunuldu. Esnaflara hayırlı işler dileyen Özhan vatandaşlardan hayır dualarını istedi. 

Açık oto ziyareti sırasında tatlıcı esnafının 'işimiz yok, satış yapamıyoruz. Tatlı tezgâhımızla geçimimizi sağlamaya çalışıyoruz" derken, Özhan'da, " O zaman sizden tatlı alalım" ifadesini kullanarak, çevresinde bulunan vatandaşlara tatlı ikram etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız