SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Milleti Küstürmemeliyiz'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya merkez ilçe başkanlığına Celal Ekici tekrar seçildi.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan AKP Malatya merkez ilçe genel kurul ve seçiminde divan başkanlığını Malatya milletvekili İhsan Koca yaptı. Geçen yıllarda yapılan ve hınca hınç dolu olan kongrelerin sonuncusunda Atatürk Spor Salonunda büyük boşlukların oluşması dikkatleri çekti.

Tek liste ile seçime gidilen genel kurulda Malatya milletvekilleri konuşma yaparak, siyasi ve ekonomik konulara temas ettiler. İlk konuşmayı yapan merkez ilçe başkanı Celal Ekici'den sonra kürsüye gelen Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, AKP'nin Türkiye'de bir milat başlattığını ifade ederek, partilerinin milli geliri 2 bin 500 dolar'dan 10 bin dolar'a yükselttiğini bildirdi.

Malatya'ya yaptığı hizmetleri de başlıklar halinde dile getiren Akın, hizmetleri milletvekillerinin desteğiyle
gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Malatya milletvekili Mehmet Şahin, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın bürosundan çıkmadığını, genel başkanlarının Türkiye'nin birçok yeri dolaştığını dile getirirken, milletvekili Fuat Ölmeztoprak da, AKP'nin hizmetlerini anlattı.

Milletvekili Ömer Faruk Öz, hizmetin İslam Dini açısından önemini anlatıp, var güçleriyle yerel seçimlere hazırlanmaları gerektiğini söyledi.

Milletvekili ve partinin MKYK üyesi Öznur Çalık da, yerel seçimlerde de başarılı olunması için var güçleriyle çalışacaklarını dile getirirken, Ali Yiğit isimli partilinin yazdığı şiiri okudu.

Milletvekili Mücahit Fındıklı ise konuşmasının büyük bölümünü inançlı kadrolara ayırırken, "Milleti küstürecek ve Allah'ı gücendirecek hiçbir iş yapmamalıyız" dedi.

İl başkanı Ahmet Çakır da, küresel ekonomik krizde felaket tellallığı yapanları gaflet içinde olmakla suçlarken, parti olarak hizmetleri anlattı.

Konuşmalardan sonra seçime geçildi. Malatya merkez ilçe başkanlığını 6 yıldır sürdüren Celal Ekici'nin tek aday olduğu merkez ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Celal Ekici (Başkan), Rıza Bahşi, Ayşegül Özgül, Ali Polatbaş, Hacı Aydın, Mehmet Turcan, Cengiz Kaçmaz, Alparslan Zarıçlar, Emin Paşahan, Erdoğan Özpolat, Hakan Baran, Gazi Ergün, İbrahim Çığrık, Zafer Bozdağ, Mehmet Boran, Fatih Gürcü, Şükrü Ayyıldız, Cumali Ekin, Nurettin Özdemir, Mustafa Dağdelen, Bayram Çavuş, Nilüfer Delikaya, Abidin Derme, Reşit Temizer, Selami Zorver, Sevda Alışık, Vahap Yücekaya, Yasin Gülbeyaz, Yusuf ve Zeki Günay."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız