SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Milleti Yok Saydılar'

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin milletvekili adayları ile il yöneticileri, Yeşiltepe bölgesindeki iş sitelerini ziyaret edip, daha sonra da mahalle toplantılarına katıldılar.

AKP'den adayların çalışmalarına ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Bütün milletvekili adayları, il başkanı ve il yönetimi ile birlikte, Malatya belediye başkanı Ahmet çakır ve yardımcılarının da hazır bulunduğu ekibe, Çınarlar betonun verdiği kahvaltıyla güne başlandı. Ak Parti heyeti, mahrukatçılar sitesi, nakliyeciler sitesi gibi Yeşiltepe bölgesinde bulunan iş yerlerini ziyaret ettiler.

Tek tek esnafları ziyaret eden milletvekili adaylarına esnafın isteği genelde aynı oldu. İstikrarın sürmesi gerektiği üzerinde duran ve Ak Parti adaylarının daha çok çalışmasını isteyen Yeşiltepe esnafı, sorunlarını da anlattı.

Daha sonra Birdamla yardım derneğinin düzenlediği kermes açılışına geçildi. Burada da yapılan konuşmalarda hükümetin insanımızın mutluluğu için yaptığı hizmetler anlatıldı. Programın devamında Yeşiltepe Eğitim Derneğinin açılışına geçildi.Burada kalabalık bir mahalle sakinine hitap eden milletvekili Öznur Çalık hükümetin tarihten bu yana en fazla bütçeden payı eğitime ayırdığı dönemin Ak Parti döneminin olduğunu belirttiği açılışta,birlik beraberlik mesajları verildi.Yeşiltepenin çocukları arasından doktorların,milletvekillerin, eczacıların mutlaka çıkacağını belirten Çalık, gençlerin siyasete aktif olarak katılmalarını da istedi.

Gün boyu yoğun bir tempo ile koşan Ak Parti milletvekili adayları akşam toplantısının belirlendiği bölge olan Şeyhbayram ve Hacıabdi mahallerinin ortak düzenlediği programa geçtiler. Yoğun bir kalabalığın hazır bulunduğu mahalle toplantısına bazı aday adaylarının da katıldığı görüldü. ilk sözü milletvekili adayı Mustafa Şahin aldı.Şahin şunları söyledi:”yüzelli yıldır bu millete kökü dışarıda olanların sinsi planları devam ediyor. Öyle ki artık bu işi kurumsallaştırdılar.Halkın değerleriyle çok oynadılar.Milleti yok saydılar.Yanımıza etrafımıza bakın Ortadoğu ülkeleri barut fıçısı.Eğer bizim ülkemizde bu gibi isyanlar yoksa bunun sebebi o güzel insan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin bu ülkede başbakan olduğu içindir.” dedi.

Akşam mahalle toplantısına katılan il başkanı Bülent Tüfenkçi, milletvekili adayları Mücahit Fındıklı,Mustafa Şahin ,Ömer Faruk Öz ve Öznur Çalık katılırken,bayanların kalabalık olması dikkat çekti.Çalık burada yaptığı konuşmada 12 Haziranın bayram olarak kutlanması çağrısında bulundu.

Hacıabdi ve Şeyhbayram mahallelerinin ortak olarak düzenlediği akşam toplantısının bir diğer konuşmacısı ise milletvekili Mücahit Fındıklı oldu. Fındıklı şunları söyledi :”Bir gün biri çıksa, deseydi ki; tüm hastaneler aynı çatı altında toplanacak,tüm çalışanlar aynı çatı altında değerlendirilecek.Kim inanırdı.Biri deseydi ki; orta halli bir kişi istediği gibi uçağa binecek kim inanırdı. Bugün bu ülkenin kaynaklarını millete çevirdik. Hatırlayın doktora giderdik ne eziyetle çileyle. Hastanede yer yok derlerdi.Muayenehanelere gider parayı verir hemen yer açılırdı.parası olanların insan gibi yaşamaya hakkı vardı.olmayanlar ise üçüncü sınıf vatandaştı. Şimdi bakan, profesör, iş adamı fark etmez kim hangi hastaneye gidiyorsa, cebinde kuruş parası olmayan da aynı hastaneye gidiyor.Doğum yapan analar çocuklarının yüzünü görmeden,bebeler rehin alınıyordu. Az mı haberini okuduk izledik.Vatandaştan çocuğuna karşılık senet alınıyordu. Bu günlere Türkiye dönmeyecektir.” dedi.

Mahalle toplantısının son konuşmasını ise milletvekili Ömer Faruk Öz yaptı.Öz özetle şunları kaydetti :” Biz ak kadrolar yaptığımız hizmetleri anlatacağız. Bizim kimseye laf yetiştirecek kadar zamanımız yok. Biz birileri gibi küfredecek ahlaka sahip değiliz.Bu ülkede kime oy verirse versin.Neye inanırsa inansın vatandaştır,insandır.Bu ülkede herkesin kimliğini,kişiliğini gizlemeden, korkmadan, kokutmadan yaşamaya hakkı vardır.Biz Ak Parti olarak birkaç aileye giden,mafyaya giden,çetelere giden kaynağın yönünü milletimize çevirdik. Bu seçimlerden sonra da yarım kalan işlerimiz var.İnşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz .” dedi.

Mahalle toplantılarını organize eden mahalle temsilcilerine teşekkür edilerek program sona erdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız