SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Milletimiz İçin Çalışacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya milletvekili adayları seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında milletvekili adayları Malatya Gazeteciler Cemiyeti, yerel gazeteler ve esnafları ziyaret etti.

Milletvekili adayları ilk olarak Hakimiyet gazetesini ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı, “12 Haziran’da milletimiz büyük bir seçime gidecektir. Bu seçim, demokrasimiz için ne kadar önemliyse, basınımızda demokrasimiz için vazgeçilmez bir unsurdur. Tabi bağımsız oldukları sürece. Malatya basınından biz bu yönden razıyız. Hakimiyet gazetesi de ayrıca razı olduğumuz, bağımsız, ahlaklı yayın yapan bir gazetemiz. Zor bir yol ama başarılmayacak bir yolda değil, bu yolda kendilerine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Hakimiyet Gazetesi imtiyaz sahibi Kemal Deniz ise, Saadet Partisi’nin diğer partilere göre farklı bir konumunun olduğunu vurgulayarak, “Saadet Partisi; misyonu olan, belirli bir düşüncesi olan ve bu düşüncesiyle birlikte en az 40 yıllık bir geçmişe sahip. Dolayısıyla da Türkiye’nin Cumhuriyet tarihi dönemindeki kilometre taşı olan partilerimizden birisi. Biz partimizin başarılı olmasını, mutlaka mecliste temsil edilmesini; taşıdığı misyon ve düşünceleri açısından çok gerekli görüyoruz. Çünkü Türkiye, 13 Haziran’dan sonra farklı bir mecraya girecek. Kendi içinde sıkıntılar yaşayacak günlere doğru gidiyor. Burada temel harçlardan birisi Saadet Partisi’dir. Mutlaka mecliste olmalıdır” diye konuştu.

Saadet Partisi, daha sonra Görüş gazetesini ziyaret etti. Görüş gazetesi muhabiri Selahattin Gökatalay, partilileri karşıladı. Burada bir konuşma yapan SP İl Başkanı Osman Marasalı, “Saadet Partisi olarak, “bizim hırsızımız başkasının hırsızından iyidir” demeyeceğiz. Biz Allah rızası için, milletimiz için çalışacağız” dedi.

Görüş gazetesi muhabiri Selahattin Gökatalay da, siyasi partiler arasında ayrım gözetmediklerini kaydetti.

Milletvekili adayları daha sonra Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, “Saadet Partisi’nin Malatya’da ayrı bir yeri ve önemi var. Bir kere rahmetli hocamızın partisi. Hemşerimiz Recai Kutan ve Oğuzhan Asiltürk’ün partisi. Yani Saadet Partisi derken Malatya’dan ayrı düşünmek olmaz. Biz Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak bütün partilere eşit yakınlıktayız. Uzaklık demeyelim yakınlıktayız. Diğer partilere olduğu gibi SP’ye de bu yarışta başarılar diliyoruz” dedi.

SP İl Başkanı Osman Marasalı ise, “12 Haziran’da milletimiz kendisini 4 yıl daha yönetecek milletvekillerini seçecek. Bu ziyaretlerimizde bir kez daha gördük ki, Saadet Partimiz, hem milletimiz hem de siyasetle ilgilenen çevreler, basın mensupları ve diğer partiler tarafından memleketimize 40 yıl boyunca yapmış olduğu hizmetlerle yad edilmektedir. Ve mecliste mutlak suretle görülmek istenmektedir. Ben inanıyorum ki, aziz milletimizde bu teveccühe karşılık verecek, bizi bu seçimde inşallah meclise taşıyacaktır” şeklinde konuştu.

SP Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk de, “Gerçekten milli görüş partileri, mecliste bulunduğunda bakanları vardı. En son Recai Kutan Bey bakanlık yaptı. 1997 yılından bu yana kadar Malatya maalesef bakansız. Malatya, maalesef verdiği gücün, verdiği desteğin karşılığını alamadı. Özellikle AK Parti döneminde de yetim kalmış durumda. Milli görüş partilerinin Malatya’ya yapmış olduğu hizmetlerde ortadadır. Malatya’daki iki organize sanayi bölgesi de milli görüş döneminde yapılmıştır. Milli görüşün, Malatya kayısısının suyla buluşması noktasında bütün barajların altında imzası vardır. Malatya’mız, ülkemiz ve İslam alemi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Saadet Partisi’nin son durağı Sürmanşet gazetesi oldu. Ziyarette bir konuşma yapan SP Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk, “Saadet Partisi olarak mahalli basınımızı ziyaret ediyoruz. Bu bağlamda Sürmanşet gazetesini de ziyaret ettik. İnşallah bu seçimde basınımızın tamamı tarafsız, Malatya’ya hizmet edecek partilere aynı mesafede olurlar. Ve neticede de Türkiye 4 yıl boyunca idare edecek milletvekilleri seçilecek. Vatandaşlarımız geçen 9 yılda Malatya’ya yapılanları değerlendirerek, sandığa gittiklerinde oy kullanmalarını ümit ediyoruz. Biz milli görüşün temsilcisi Saadet Partisi olarak her zaman şerre fren hayra motor olmuş bir partiyiz” ifadelerini kullandı.

SP İl Başkanı Osman Marasalı da, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar dileyerek, “Bütün gazetelerimiz olduğu gibi Sürmanşet gazetemizde Malatya’nın güzide basın organlarından biri. Şimdiye kadar olduğu gibi inanıyorum ki, bundan sonrada tarafsız ve adil yayıncılık ilkesine devam edecektir” dedi.

SP İl Başkanı Osman Marasalı ve adaylar daha sonra Yeni Hamam Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız