SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletimiz Oyuna Gelmeyecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:09:32
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İnönü Mahallesi Muhtarı Gazi Atabey ile Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Şaban Katırcı’yı ziyaret etti.

Beraberinde AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın ve AKP İl Başkan Yardımcısı Aynur Oğuzhan ile birlikte mahalle muhtarlarını ziyaret eden Milletvekili Çalık, son dönemdeki siyasi gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnönü Mahallesi’ne yapılan ziyarette konuşan Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın, “Hükümetimiz ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde oynanan dış mihraklı ve yerli işbirlikçiler ile yürütülen bir operasyon var. Vatandaşlarımızın feraseti sayesinde bu operasyonlar başarıya ulaşamayacak. Ankara’da hükümetimiz, başbakanımız ve milletvekillerimiz bu operasyon ve hamleler karşısında dimdik ayaktadır. Sizlerde vatandaş refleksi ve halk refleksi ile seçimlerde bu oynanan oyunlara gerekli cevabı vereceksiniz” dedi.

İl Başkan Yardımcısı Aynur Oğuzhan ise AKP’ye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a her zamankinden daha fazla bir desteğin bu seçimde verileceğine inandığını söyledi.

Milletvekili Çalık ise şunları söyledi:

“Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Bu önemli süreci hepiniz bizden daha iyi görüyorsunuz. Gittiğimiz her yerde, her mahallede vatandaşlarımızın bize söylediği ifadeler bizi bir kat daha güçlü hale getiriyor. Ankara’da son yapılan Merkez Karar Yürütme Kurulu toplantımız vardı. Sayın Başbakanımızın aynen söylediği cümle şu; ‘Bu can bu bedende olduğu sürece, bu vatana bu can hizmet edecek.’ Başbakanımızın söylediği bu sözün altına hepimiz imza atıyoruz Milli Savunma Bakanlığımız tarafından silahlarımızı, uçaklarımızı ve tanklarımız biz yapabiliyor hali geliyorsak, bu durumda tüm dünya Türkiye’den korkar hale geldi.”

İnönü Mahallesine yapılan ziyarette konuşan Milletvekili Çalık, “11 yıldır iktidarda olan 12. yılına giren bir AK Parti var ve hiç milleti yanıltmadı. 12 yıldan beri hem Malatya’ya ve Türkiye’ye çok önemli hizmetler yaptı. İçinizde yurt dışına gidenler vardır, gittiğinizde Türkiye’nin öncesini ve sonrasını anlatıyorlar. Her yerde anlatıyorlar, Türkiye eski Türkiye değil. Türkiye çok büyük bir güç oldu. Türkiye artık parmakla oynatılan bir ülke değil. Türkiye bir laf ediyorsa, herkes hem gözünü ve hem de kulağını açıyor. İşte o güçlü Türkiye’nin ortadan kaldırılması için üzerinde oynanan oyunlar had safhada. Türkiye’nin büyümesini istemiyorlar. Hem ekonomik istikrar var, hem siyasi istikrar var, hem sosyal devlet anlayışı gelişti hem de demokrasimiz gelişiyor. Uluslar arası güçler ülkemizin huzurunu bozmak ve gelişmesini engellemek istiyor. Milletimiz dün oynana oyunlar gelmedi, bugünde oynanan oyunlara gelmeyecek” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız