SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletimiz Prim Vermedi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:22:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Avrupa Birliği üyesi en fazla büyüme sağlayan 25 ülkeyi geride bırakarak 3’ncü sıraya yükseldik” diyerek, Türkiye’nin istikrarını bozmak isteyenlere müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Beraberinde partilerle birlikte Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı (SMMMO) ziyaret edip, Ramazan Bozkurt başkanlığındaki yeni yönetime ‘hayırlı olsun’ diyen AKP Milletvekili Çalık, sorunları dinledi.

Ziyarette konuşan Çalık, “2002 yılından beri yakalanan ekonomik istikrar bugünlerde kadar devam etti. İnşallah Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında da devam edecektir. Üst üste ekonomisi büyüyen ülke olarak Avrupa’da, AB üyesi en fazla büyüme sağlayan 25 ülkeyi geride bırakarak 3’ncü sıraya yükseldik. Yatırımların merkezi hale gelen Malatya’mızın 5084 sayılı yasanın devam etmesi için yaptığımız girişimler sonucu, 2016 yılına kadar işçinin sigorta işveren payını devletimiz yatıracak” dedi.

Gezi Parkı eylemlerine de temas eden Milletvekili Çalık, “Gezi Parkı eylemleri ile Türkiye’deki istikrarın önüne geçmek isteyenlere milletimiz ‘dur’ dedi ve prim vermedi” diye konuştu.

SMMMO Başkanı Ramazan Bozkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler ekonominin kayda alınmasında önemli rol oynamaktayız. Kayıt dışının kayıt altına alınması ülkemizin geleceğinde sosyal adaletin sağlanmasında önemli unsurdur. Bu nedenle sorunlarımızın çözümünde sizlerden yardım ve ilgi beklemekteyiz. Üst kuruluşumuz olan TÜRMOB’un talepleri konusunda yardım ve desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

AKP Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ise, “Sivil toplum örgütleri topumun lokomotifi ve aynası durumundadır. Ama maalesef Malatya’daki sivil toplum örgütlerine baktığımızda Türkiye ortalamasının altında seyrediyorlar. Türkiye ortalaması yüzde 10 iken, Malatya’da ise yüzde 4,6’dır” açıklamasını yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız