SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletimize Güveniyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:32:08
A- A+ PAYLAŞ

AKP, düzenlenen toplantıyla Malatya’daki belediye başkan adaylarını tanıttı. Parti Genel Sekreteri Haluk İpek'in yanı sıra 5 Malatya milletvekilinden 4'ü tanıtım toplantısına katılırken, Milletvekili Ömer Faruk Öz toplantıya katılmadı.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile ilçe belediye başkan adayları için tanıtım etkinliği düzenlendi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısına Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, Malatya Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır,Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık ve Cemal Akın, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, ilçe ve belde belediye başkanları, partili yöneticiler ve kalabalık bir topluluk katıldı. Aday tanıtım toplantısına katılmadığı görülen Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün herhangi bir maazeret de bildirmediği öğrenildi. 

AKP İl Başkanı Tüfenkçi toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “AK Parti’mizi 2002 yılında iktidara taşıyan güç tam olarak bu gönül bağlılığı ve inanmışlıktır. Şimdi yeniden aynı gönül bağlılığı ile 30 Mart seçimlerine emin adımlar ile yürüyoruz. Ben bir kez daha söylüyorum 30 Mart'ta biz sadece yerel bir seçim yapmayacağız. AK Parti’yi bugüne getiren başarıda dua var, emek var, hizmet var, sadakat var, ehliyet var, liyakat var, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin gece-gündüz demeden çalışması var. Malatya’nın büyükşehir olması bir AK Parti projesidir. Bu projeyi uygulayanlar AK Parti ailesi ve sizlersiniz. Büyükşehir yasasının temelinde hizmetlerin daha kaliteli ve hızlı, kamu yatırımların ise daha etkin kullanılması vardır. Peki bu yasaya karşı çıkan CHP’de sizce kaç yüz vardır. Hatırlayın CHP büyükşehir Yasası’nı Anayasa Mahkemesi’ne götürmüştü. Soruyorum şimdi yasayı Anayasa Mahkemesi’ne götüren CHP’ye. Hangi yüzle Malatya’yı geziyorsunuz?. İnşallah 30 Mart'tan itibaren yeni Büyükşehir Yasası ile Malatya’mızın tamamını yeni bir vizyonla, yeni bir belediyecilik ve şehircilik anlayışı çerçevesinde ortak akılla ve halkla beraber başkanlarımızla artan hizmetlerimiz olacak. Çünkü bizlerin hizmet derdi var. Çünkü bizlerin Malatya’ya sevdası var. İnşallah sizlerin destekleriyle, çalışmalarıyla 30 Mart bugün hala sandık dışı yöntemler arayanların heveslerini kursaklarında bırakacak, daimi yenilgiye uğratacak ve artık kalıcı olarak demokrasinin yerleştiği, iktidarların sadece milletin değiştirdiğini göreceği gün olacaktır.

Şu anda Gezi’de başaramadıklarını 17 Aralık’ta başarmak isteyen uluslararası taşeronların yeni oyunları var. Sizler uyanık olmalısınız. Bunların hesabı Türkiye’nin güçlü olmasının önüne geçmek ve milli iradeyi yok saymak vardır” dedi.

AKP Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek ise şunları söyledi:

“Bugüne kadar 11 yıldır çok büyük bir mücadelenin içinden geldik. Hamdolsun tüm dünyaya AK Parti’nin kadroları olarak ülkenin nasıl yönetileceğini, bu güzel coğrafyanın ileriye taşınmasında örnek yönetim nasıl yapılır, bunu hep birlikte gerçekleştirdik ve birçok seçimi hep birlikte başardık. Bir çok sandık geldi, hamdolsun milletimiz bizi Rabbimin yardımı ile milletimizin desteği ile hiç mahcup etmedi. 3 genel seçim 2 yerel seçimki, yaklaşık 2 ay sonra yeniden sandığa çıkacağız, yeniden halkın önüne çıkacağız. Hep şunu söyledik, biz milletten destek alıyoruz, milletimize güveniyoruz.” 

Törende ilçe belediye başkan adayları tek tek ilçe başkanları ve aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanları ile birlikte sahneye davet edildi. Akçadağ Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan, Arapgir Belediye Başkan Adayı Haluk Çömertoğlu, Arguvan Belediye Başkan Adayı Vahap Doğan, Darende Belediye Başkan Adayı Süleyman Eser, Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük, Doğanyol Belediye Başkan Adayı Recep Gülbey, Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz, Kale Belediye Başkan Adayı Cemal Akdemir, Kuluncak Belediye Başkan Adayı Mehmet Boyraz, Pütürge Belediye Başkan Adayı Mehmet Polat, Yazıhan Belediye Başkan Adayı Nevzat Öztürk, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır tek tek sahneye davet edildiler.

Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız