SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletimize Hizmete Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2016-08-14 21:11:09
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AKP'nin kuruluşunun 15'inci yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Milletimize hizmete devam edeceğiz" dedi.

BAKANIN AÇIKLAMASI..

Tüfenkci, AKP'nin kurtuluş yıldönümü dolayısıyla şu açıklamayı yaptı:

"14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti, ilk günden bu yana milletin sesi, zalimlerin korkulu rüyası olmuştur.

Paralel ihanet şebekeleri, 15 Temmuz’da Türkiye'nin 15 yılda elde ettiği ‘Adalet ve Kalkınma’ alanındaki kazanımlarını yok etmek istediler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın basiretli ve dirayetli liderlikleri ve milletimizin feraseti ile paralel prangalar kırılmıştır.

Şimdi daha güçlü bir milli irade ile daha büyük kalkınma hamleleri için şahlanıyoruz. Türkiye'nin önü aydınlıktır.

15 yıl boyunca demokrasi, hukuk ve insan haklarını geliştirmek için çalışan partimiz, siyasi ahlak ve erdemle ülkemizin güçlenip kalkınması için durmaksızın, daha çok üreterek yoluna devam etmektedir.

İktidarımız süresince; çoğulcu ve demokratik uygulamalara önem verdik, yargı reformlarını gerçekleştirdik, toplumsal özgürlük alanlarını genişlettik, dış politikada; işbirliklerimizi artırdık, uluslararası örgütlerde etkin rol üstlendik, kıta ölçekli açılımlar yaptık, uluslararası kalkınma faaliyetlerine imza attık.

Demokratikleşmeyi ekonomik kalkınmamızın temeline alarak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize doğru hızla ilerliyoruz. 2002 yılından bu yana milli gelirimizi 3 kat artırdık, artan nüfusumuza rağmen kişi başına düşen milli geliri 2002 yılındaki 3.492 dolar seviyesinden, 2015 yılında 2,5 katına çıkarak 9.261 dolara yükselttik. 2017 yılı sonu itibariyle ise kişi başına düşen milli gelirimizi 10 bin doların üzerine çıkarmayı hedefliyoruz.

Ülkemizi, dünyada ve OECD ülkeleri içerisinde en fazla büyüyen ekonomiler arasına soktuk. Bütçe Açığını %3’ün altına düşürdük ve Maastricht Kriterini sağladık. IMF’ye olan borcumuzu sıfırladık, ülkemize 148,2 milyar dolar doğrudan yabancı yatırım çektik, yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde Türkiye’yi, firma sayısında dünyada ikinci sıraya çıkardık. Gençlerimize yeni iş imkanları sağladık, hükümetlerimiz döneminde istihdam arttı, işsizlik azaldı.

AK Parti yeni icraatlarla, tüm engellemelere, içte ve dışta tüm şer odaklarına rağmen yoluna devam edecektir. ‘Durmak yok, yola devam’ şiarıyla milletimize hizmete devam edeceğiz. Bu duygularla, partimizin 15. Kuruluş Yılının vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ederim."

"VAROLUŞ GAYESİ MİLLETE HİZMET.."

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, AKP'nin 15. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, "AK Parti'nin var oluş gayesi millettir, millete hizmettir" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mesajında, "Milletin partisi, 15'inci kuruluş yıldönümünde büyük onur ve gururu yaşıyor. Türk siyaset tarihine 15 yıl önce bu gün merhaba diyen AK Parti, 15 yılın 14 yılını millete hizmet ederek sürdürüyor. Hiç bir siyasi partiye nasip olmayan başarılara imza atan AK Parti, milli ve manevi değerlerin ışığında Türk siyaset tarihine yeni bir vizyon kazandırmıştır. Kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden bu güne, çeşitli engellemelere rağmen milletin desteği ile yoluna her geçen gün başarı grafiğini yükselterek devam eden AK Parti, milletin değerleri ile örtüşen, sorunlara çözüm odaklı yaklaşan bir anlayışla Türk milletinin desteğini yeni rekorlarla almaya devam etmektedir. Bu durum, Türk siyaset tarihinde sadece AK Parti'ye nasip olmuştur. Uyguladığı ekonomik, sosyal, kültürel ve hizmet politikaları ile Türkiye'ye çağ atlatan AK Parti, Türkiye'yi 2023 hedefleri ile hizmet yoluna devam etmektedir. Ülkemiz, AK Parti'nin 14 yıllık iktidarı ile birlikte dünyada gündemi belirlenen değil, gündem belirleyen ülke konumuna gelmiştir. Türkiye, AK Parti iktidarları ile hızla büyüyen bir ülke konumuna gelmesi, dünya ülkelerinin gözünü ülkemize çevirmiştir. Mazlumların umudu olan Türkiye, emperyalist ve kapitalist ülkelerin de endişelenmelerine neden olmuştur. Bu endişelerin en belirgin örneği, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi dış mihrakların desteğini alan Fethullahçı Terör Örgütü tarafından darbe girişimi ve bir kalkışma ile gözler önüne serilmiştir. AK Parti'yi milletimizle birlikte kuran Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Genel Başkanımız Binali Yıldırım'ın dik duruşu ve milletimizin darbecilere karşı duruşu, ülkemizi büyük bir kaostan, büyük bir işgalden kurtarmıştır. Milletimiz, milli iradeden ve demokrasiden yana tavır almıştır. Milli iradeden ve demokrasiden yana olan, mensubu olmaktan büyük onur duyduğum AK Parti'ye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerini esirgemeyeceklerine inandığım yüce Türk milletini bir kez daha kutluyorum. AK Parti'nin var oluş gayesi millettir, millete hizmettir. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti'nin 15. kuruluş yıldönümü, milletimize, ülkemize ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

"MİLLETİMİZE MİNNETTARIZ.."

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, AKP’nin 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "AK Partinin kurulduğu günden bugüne milletimizin refah, huzur ve mutluluğu için hizmet ettiğini ve bu çalışmaları milletimizin her defasında taçlandırdığını ifade ederek, 'milletimize minnettarız' dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat mesajında, "AK Parti 15 yıldır, sadece Türkiye’de değil, Dünya'da umudun, güvenin, yeniliğin, gelişmenin adresi olmuştur. İnsanlık onurunu, hukuku ve adaleti esas alan duruşuyla Türkiye’nin değişimine damga vurmuştur.

Bütün engelleri milletimizin iradesiyle aştığı gibi yine milletimizin desteğiyle, ülkemize büyük başarılar yaşattı. Belki Türkiye siyaset tarihi açısından baktığımızda, AK Parti genç ve yeni bir parti. Ancak bütün zamanları aşan ve köklü geleneğimizden ilham alan bir deneyim ve güce sahiptir. Bu güç milletimizindir. Milletimizin emanetine riayet edeceğiz.

15. kuruluş yıl dönümü dolayısyla, partimiz ve ülkemiz için emek harcayan, sorumluluk üstlenen başta kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Değerli kardeşlerime bir kere daha teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Allah'ın izni, yardımı, milletimizin duası ve desteği ile AK Parti, daha nice yıllar milletimize, ülkemize başarıyla hizmet edecektir" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız