SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Milletimize Karşı Sorumluyuz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP adayları seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. Merkez köylerin yanı sıra mahalleleri de ziyaret eden adaylar, vatandaştan oy istediler.

AKP'nin adaylarının çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Seçime sayılı günler kala; ‘durmak yola devam’ diye yola çıkan Ak Parti Milletvekili adayları, büyük bir hızla seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. Ak Parti teşkilatı seçim çalışmaları çerçevesinde merkez köyleri ziyaret etti.

Altı merkez köyü bir günde ziyaret eden Ak Parti kafilesine İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, milletvekili adayları Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Şanal Tosun, il meclis üyelerinden iki kişi ve milletvekili İhsan Koca katıldılar.

Çolaklı Köyünde konuşan Öznur Çalık, “Türkiye’de çok şeyler
oluyor. Başbakanımızın konvoyuna saldıran insanlar var. Sizlerin desteğiyle, saldırganlara, terör estirenlere meydanları bırakmadık bırakmayacağız!..” diyen Çalık, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Malatya, iki genel, iki yerel ve iki referandumla Ak Parti’ye tam destek verdi. Bu destekle bizleri iktidara taşıdınız. Yine desteğinizle yakaladığımız istikrar ve güvenin devamı için bizleri destekleyeceğinizden şüphemiz yoktur.” Alkışlar arasında uğurlanan Ak Parti teşkilatının ikinci adresi Bulutlu Köyü’ydü.

Bulutlu Köyünde söz alan milletvekili adayı Şanal Tosun, “İnsan odaklı olan Ak Partimiz, sizlerin desteğiyle büyük başarılara imza atıyor. Önümüzdeki seçimde de Ak Partinize tam destek vereceksiniz. Huzur ve güven ortamının devamından yana kararınızı vereceksiniz.” İfadelerini kullandı.

Bulutlu Köyünde konuşan milletvekili Mücahit Fındıklı, “Ak Parti olarak Allah’a karşı ve halkımıza karşı boynumuz kıldan incedir” diye başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: “biz bir olan Allah’ın önünde eğiliriz, bir de boynumuzu milletin önünde bükeriz. Başka da bizim belimizi, boynumuzu, bileğimiz bükecek ve önünde eğileceğimiz hiçbir mevki, makam yoktur. Ne topun, ne tüfeğin, ne de zalimin önünde eğiliriz. Biz Allah’ı gücendirecek bir şey yapmadık, sizi küstürecek bir şey de yapmadık. Bunları göz önünde bulundurarak önünüze gelecek sandıkta yolumuza devam noktasında siz karar vereceksiniz. Biz sizinle yürümeye and içtik. Siz de söz veriyorsanız 12 Haziran’da sandıkta Ak Parti’ye ‘evet’ diyeceksiniz.”

Hisartepe Köyünde, “Malatya’yı yeniden Ak Parti’nin kalesi yapacaksınız” diyen Ak Parti milletvekili İhsan Koca konuşmasını şöyle sürdürdü: “Başbakanımızın önderliğinde sağlanan ekonomik büyümeyi, siyasi istikrarı, demokratikleşmeyi ve özgürlüklerimizi daha iyi kullanabilmek için bu seçimde de hep birlikte Ak Parti diyeceğiz. Desteğinize olan inancımız tamdır.”
Daha sonra Tanışık Köyü, Pelitli Köyü ve Alhanuşağı köylerini ziyaret eden Ak Parti kafilesi akşam programları için merkeze döndüler.

Akşam toplantılarının ilki Cemal Gürsel Mahallesinde yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Milletvekili Mücahit Fındıklı, milletvekili adayı H.Cemal Akın, milletvekili aday adayları Hüseyin Bakırcı ve Yusuf Aksaç katıldılar. Büyük bir toplulukla karşılanan Ak Parti teşkilatı çocukların sevgi gösterilerine tanık oldular. Toplantıda konuşan Cemal Akın, “Ülkenin kalkınması için üç unsur söz konusu; biri istikrar unsuru, biri sermaye unsuru, biri de yetişkin insan unsurudur.” Dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Ekonomistlerin hepsi ittifakla ‘ille istikrar, ille istikrar, ille istikrar’ diyorlar. İstikrar olduktan sonra, sermaye ve insan ihtiyacını karşılamanın kolay olduğunu belirtiyorlar. Biz istikrarı yakaladık. İstikrar yakalanınca ülkenin nasıl süratle kalkındığını geçmişte de Rahmetli Menderes ve Rahmetli Özal dönemlerinde gördük. Daha önce diğer partilere oy veren kardeşlerimize bu konuları anlatmak, aydınlatmak istiyoruz. Seçimden sonra hazırlanacak Anayasamızın meclisten geçerek, halk oylamasına gerek kalmayacak milletvekilli sayısını oluşturmamız gerekiyor.”

Gecenin ikinci toplantısı Topsöğüt beldesi Turgut Özal Mahallesinde gerçekleştirildi. Toplantıya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Milletvekili Mücahit Fındıklı, milletvekili adayları Mustafa Şahin, H. Cemal Akın, milletvekili aday adayları, Selma Güner, Abuzer Göğüs, Rışvanlılar Dernek Başkanı İsmet Çelik, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Milletvekili adayı Mustafa Şahin, Cumhuriyet’in kuruluşundan çok partili sisteme gelen günleri özetlediği konuşmasında şunları dile getirdi: “tek parti iktidarının hüküm sürdüğü bu süre içerisinde kültür emperyalizmi denilen bir sistem uygulanmış. İnsanımızın geçmişiyle bağlarını koparmak için çok zulümler yapılmıştır. Bakmışlar barajlar taşacak, hemen çok partili sisteme geçmişler. Ancak açık oy, gizli tasnifle gerçekleştirilen seçimlerde o günkü CHP zihniyeti kapalı kapılar ardında kafalarına göre sayacaklardı. Ancak bu planları da dört yıl veya beş yıl sürebildi. Ondan sonra noldu? Halkımızın iradesi sandığa yansıyınca oyunları bozuldu.”

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, bazı hatırlatmalarda bulunduğu konuşmasında şunlara değindi: “sizlerin desteğiyle halkın içerisinde çıkan bir parti olarak Ak Parti, yine sizin desteğinizle iktidara geldiği halde genel başkanını bile başbakan yapamamıştı. Seçimlerin galibi idik ancak, liderimizi başbakanlık koltuğuna oturtamıyorduk. O günden beri çetelerle, mafya ve hukuk dışı güçlerle mücadele ederek bu günlere geldik. Halkımızın önünü açtık, özgürlüklerin önünü açtık, hizmet yaptık.”

ÖZ VE TOSUN'DAN HASTANE ZİYARETİ..
AK Parti Malatya Milletvekili adayları Ömer Faruk Öz ve Şanal Tosun, Malatya Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Ziyarete , AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Ömer Faruk Öz ve Şanal Tosun , Ak Parti Malatya İl Yönetimi üyeleri, AK Parti Kadın kolları üyeleri , Malatya Devlet Hastanesi Baş Hekimi A.Vahap Boztope ve Malatya Devlet Hastanesi Müdürü M. Kemal Turgut ile birlikte Hastanede incelemede bulunarak hastane çalışmaları hakkında ve tedavi gören hastalar hakkında bilgi aldılar.

AK Parti Malatya Milletvekili adayı Ömer Faruk Öz , Bugüne dek her alanda olduğu gibi sağlık alanında da kaliteli ve herkesin erişebildiği hizmetleri sağlayarak dev bir dönüşüm gerçekleştirdik. Çünkü güçlü toplum hedefi öncelikle sağlıklı bir toplum oluşturmayı gerekli kılmaktadır.

“Yaratılanı severiz Yaradan’dan ötürü” anlayışı ile sağlıkta insan odaklı bir hizmet sunduk. Ak Parti siyasetinin temel ilkesi olan “milletle hizmetkârlık” anlayışı ile hareket ettik. Bazı merkezlere karşı değil, bizzat milletimize karşı kendimizi sorumlu hissederek davrandık dedi.

Ziyarette hastalara geçmiş olsun dileğinde bulun Milletvekili adayı Şanal Tosun AK Parti İktidarı döneminde sağlık sektöründe büyük değişimler olduğunu, Tüm devlet hastanelerinde hizmet kalitesinin standartlarının yükseldiğini , Devlet hastanelerindeki sağlık ekipmanlarının teknolojik hıza ayak uydurduğunu , hastane personelinin hizmet içi eğitiminin en üst seviyeye çıkarıldığını , tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına daha sağlıklı ortamlarda hizmet verildiğini söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili adayı Şanal Tosun kendisisinde uzun yıllardır Doktor olduğunu belirterek hastanelerdeki değişimin ve hizmet kalitesinin yakından şahidi olduğunu belirterek "Parası olmayanların hastanelerde rehin alındığı dönemler tarihe karıştığını" söyleyerek , AK Parti döneminde bir sağlık devrimi yaşandığını belirtti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız