SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletin Desteği İle Geldik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:59:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Özalper Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Özalper Mahallesi’ndeki seçim çalışmasında konuşan AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, “Biz kasetle oyunla değil, milletin desteğiyle iktidara geldik” dedi.

Oynanan oyunları milletin çok iyi bildiğini ifade eden Tüfenkçi, “Başbakanımızı montajlarla, kasetlerle, şantajlarla, tehditlerle güya alt edeceklermiş. AKP  ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kasetlerle iktidara gelmedi ki, şantajlarla iktidara gelmedi ki, tehditlerle iktidara gelmedi ki. Biz oyunlarla değil, milletimizin oyları ile iktidara geldik” diye konuştu.

“MİLLETİN İRADESİNİ KOLLAYIP, KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tüfenkçi, milletin iradesini koruyup, kollamaya devam edeceklerini ifade ederek, “Biz millete hesap veririz. Milletten yetki alırız. AKP 2001 yılında kurulduğunda, ‘Bu devleti ve hükümeti millet yönetir’ dedik. Bunun mücadelesini verdik. Biz, sizin iradenizin mücadelesini verdik. 17 Aralık’ta yapılanlar bu milletin iradesine ipotek koyma operasyonlarıdır. Başbakanımız ve AK Parti’nin üzerinden, Türkiye’yi dizayn etme operasyonudur. Ama biz sonuna kadar milletin iradesini korumaya ve kollamaya devam edeceğiz. 17 Aralık’ta, AK Parti’nin yaptığı hizmetlerden rahatsız olanlar bir araya geldiler. İmam hatiplerin önünün açılmasından rahatsız olanlar, Kuran kursunun açılmasından rahatsız olanlar, faizlerin düşmesinden rahatsız olanlar, Anadolu Aslanları’nın sermayesinin önünün açılmasından rahatsız olanlar, bir gecede milyar dolarları alıp götürenler, Türkiye’nin mazlum ve mağdurlardan yana dünyada ses getirmesinden rahatsız olanlar bir araya geldi. Ama biz dimdik durarak bu oyunu bozduk. İnşallah milletimizde 30 Mart’ta sandıkta oynanan bu oyunlara karşı gerekli cevabı verecektir. Demokrasi tarihimizin en önemli seçimlerinden birine hazırlanıyoruz. İstikbalimize güç katacağımız, istikbalimizi aydınlatacağımız bir seçime hazırlanıyoruz. Türkiye’ye istikamet çizecek, Türkiye’nin rotasını belirleyecek, yeni Türkiye hedeflerine güç verecek bir seçime giriyoruz” şeklinde konuştu.

“GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ”

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, “Biz dedikodularla değil, milletimize hizmet için gece gündüz demeden uğraşıyoruz” dedi.

Çakır, çamur atanlarla uğraşmadıklarını belirterek, “Biz iş yapacağız. Birileri de bunu küçük görmeye ve karalamaya çalışacaklar. Ama güneş balçıkla sıvanmaz. Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. Sizler bize hizmet etmemiz için görev verdiniz. Çalışmak ve yaptıklarımızın hesabını vermek de bizim boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.

Çakır, Malatya’nın her bölgesinde çalışma yaptıklarını dile getirerek, “Her noktada çalıştık. Malatya’yı tek merkezli düşünmedik. Günübirlik sorunlarla uğraşmadık. Malatya’nın sadece sosyal ve kültürel anlamda gelişmesini düşünmedik. Göreve geldiğimiz günden beri her alanda çalıştık. Bu bir ekip işiydi. Arkadaşlarımızla ve ekibimizle birlikte yola koyulduk. Her bölgede hummalı bir çalışma yaptık. Hangi bölgeye gitsek, anlatacak güzel hizmetler yaptık” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİN KURDUĞU PARTİDE, MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, “Bizler çok yüce partinin, AK Parti’nin neferleriyiz” diye konuştu.

Polat, milletin kurduğu AK Parti’de hizmet yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bu partiyi milletimiz büyüttü. AK Partimiz, 30 Mart’tan sonra Türkiye’yi yerel yönetimlerde yeni bir standarda taşıdı. Malatya’da artık tek bir gözle ve yapıyla organize edilecek. Bizde Yeşilyurt’u Çat Barajı’ndan Karakaya Barajına kadar planlayacağız. Ve hizmetlerimizi bir bütünlük içerisinde arz edeceğiz. İnşallah 30 Mart’la birlikte Malatya’mız büyükşehir statüsüne kavuşacak. Malatya’mız Beylerdere’sinden, Turgut Özal Tıp Merkezine kadar 12 belediye ile hizmet alırken, 30 Mart’tan sonra büyükşehir belediyesinden hizmet alacak. Diğer yandan Yeşilyurt Belediyesi olarak bizler hizmet yapacağız” dedi.

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Avukat Bayram Taşkın, 30 Mart yerel seçimlerinin, mahalli idareler seçimlerinin ötesinde bir öneme haiz olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız