SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletin MHP'ye İhtiyacı Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:02:53
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi. 

Parti teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine; partililerin yanı sıra MHP eski il başkanı Ömer Ekici ile iş adamı Reşat Erdoğan da katıldı.

Bayramlaşma töreni sonrası gazetecilere açıklamada bulunan MHP İl Başkanı Av. Arif Yıldız, "Bir Kurban Bayramını daha birlikte geçiriyoruz. Ne mutlu bize, Cenab-ı Hak bu vesileyle bizleri bir araya getirdi. İnşallah ülkemizde de huzur ve birlik, burada olduğu gibi olur. Herkes bir arada ve birlik içerisinde. Bu Türkiye'nin de ihtiyacının olduğu bir durum. Özellikle son günlerde çevremizdeki coğrafyada kardeş kanının akıtıldığı bir dönemde, Türkiye'de bu birliğin sağlanmış olması bizi sevindiriyor" dedi.

Yıldız, bayram sonrası il ve ilçe kongrelerinin olduğunu anımsatarak, "İl ve ilçe kongrelerimizin devamında genel seçim var. MHP'nin çok güçlü bir şekilde bu genel seçime girebilmesi için bu birlik ve beraberliğin artarak devam etmesi gerekiyor. MHP'ye ülkenin, devletin ve milletin ihtiyacı var. MHP, devlet ve millet menfaati söz konusu olduğunda her zaman bunları partinin menfaatinin önünde tutup, destek oluyor. Son tezkerede de MHP, 'eleştirilerimizi yaparız ama devletin ve milletin menfaatine olan her şeyde orada oluruz' sözünü yerine getirmiştir. Bizim son vatanımız bu topraklar. Bu topraklarda birlik ve beraberlik içerisinde olursak, ancak muhafaza edebiliriz. Büyük Ortadoğu Projesi gibi küresel projeler oluşturuyorlar. Bu projeler içerisinde de Türkiye'nin de onların menfaatine olduğu aşikar. İşte bu gidişata dur diyebilmek için MHP kadrolarının özellikle gelecek seçimde çok iyi şekilde organize ve birlik olup, Malatya'dan da milletvekilleri meclise göndererek, genel merkezin çalışmalarına katkı sağlaması gerekiyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız