SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletin Takdirine Bırakıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:48:40
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AKP Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş ve İlçe yönetimi İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci’yi makamında ziyaret ettiler. Yapılan kongre sonrası oluşturulan yeni yönetim ile toplantı ve istişare için İl Başkanı Tüfenkci’yi ziyaret eden AKP Yazıhan Teşkilatı, birlik ve beraberlik içerisinden her zaman İl Başkanı’nın yanında olduklarını ifade ettiler.

İl Başkanı Tüfenkci, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Yazıhan’ın Teşkilat ve Belediye olarak her zaman örnek bir duruş sergilediğini ifade ederek, bu birlik ve beraberliğin 2015 seçimlerine de yansıyacağına vurgu yaptı. 

Yazıhan’ın Malatya’nın gelişmeye açık bölgelerinden biri olduğunu ifade eden Tüfenkci, "Yazıhan’ın bu konumu iyi değerlendirmelidir. Belediye Başkanımızın Yazıhan için çok önemli projeleri olduğunu biliyoruz. Ben teşkilatımızla da uyum içerisinde olan, bölgesinde güçlü bir figür olan Nevzat Başkan’ın önümüzdeki dönemde çok önemli işler başaracağına inanıyorum. İnşallah 2016 yılı içerisinde sulama ile ilgili problemin çözülmesiyle beraber Yazıhan çok önemli bir ivme kazanmış olacak. 

Bununla beraber Tazıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin Yazıhan’da kurulması ilçeye çok önemli bir avantaj sağlayacaktır. Bölge çiftçisi açısından önemli bir fırsat olacak’’ dedi. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ‘’Anayasa Mahkemesi siyasete yön verecek’’ sözünü hatırlatan İl Başkanı Tüfenkci, böyle bir beklentinin başta CHP tabanına olmak üzere tüm vatandaşlarımıza yapılmış bir saygısızlık olduğunu ifade ederek, ‘’Her alanda devrim yapmış, çağ atlamış, darbe ve vesayeti gündeminden kaldırmış bir ülkede milleti pas geçerek, referans almayarak yapılan bir siyaset acizliktir. AK Parti’nin seçim barajını yüzde 5’e teklif etmesine karşı duran bir siyasi partinin şimdi bu konu hakkında Anayasa Mahkemesi’ne bel bağlaması siyasi çöküntüyü göstermektedir. Biz bu duruşu milletimizin takdirine bırakıyoruz’’ dedi. 

Tüfenkci, Kılıdaroğlu’nun 3 Aralık Engelliler Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada 'Zihinsel engelli' sözünü hakaret kelimesi olarak kullanarak milyonlarca engelliyi özel günlerinde yaraladığını ve rencide ettiğini söyleyerek, Milletin seçtiği ilk Cumhurbaşkanımıza yönelik yakışıksız sözleri milletimize yapılmış ağır bir hakarettir. Anamuhalefet lideri Kılıçdaroğlu yalan, iftira ve hakaret üslubunu siyaset tarzı olarak benimseyerek siyasette seviyeyi düşürmektedir. Ben Kılıçdaroğlu’ndan yapmış olduğu bu hakaretten dolayı başta engelli kardeşlerimizden olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan ve Sayın Cumhurbaşkanımızdan özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum. Her insan hata yapar ama hatasını kabul edip özür dilemek de erdemliliktir. Bari bunu başarsınlar. ’’ dedi. 

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ise yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; ‘’Genel Başkanımız nasıl ki tüm Türkiye’de partimizi temsil ediyorsa Malatya’da da partimizi temsil eden İl Başkanımızdır. Bütün çalışmalar İl Başkanımızın koordinasyonunda gerçekleştirilir. Bu bakımdan İl Başkanımızın Yazıhan’a olan ilgi ve alakasından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. 

Şunu özellikle vurgulamak istiyorum, İl Başkanımızın başkanlığında başarıyla geçen 3 tane seçim, 3 tane de miting gerçekleşirdik. Elde edilen bu başarı İl Başkanımız başta olmak üzere, İl Yönetiminin ve İlçe Yönetiminin çalışmaları etkili olmuştur. Dolayısıyla bu başarının birlik ve beraberliğin bir anlamı olmalı diye düşünüyorum’’dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız