SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletin Yüreği Ağzına Geldi!

0
Güncellendi - 2016-05-06 19:03:10
Milletin Yüreği Ağzına Geldi!
A- A+ PAYLAŞ

  • İnönü Kapalı Çarşısı önündeki patlama ve toz bulutu, bomba korkusuna neden oldu. Ancak daha sonra sesin bir belediye otobüsünün lastiğinin "top atması" kaynaklı olduğu belirlendi, herkes derin bir nefes aldı.

Malatya’da belediyeye ait otobüsün seyir halinde iken lastiğinin top atması  ile birlikte oluşan ses ve toz  polis ekiplerini "bomba" ihtimali nedeniyle alarma geçirdi. Kısa sürede gerçek anlaşılınca ekipler geri çekildi.

Olay; 18.00 sularında Merkez İnönü Kapalı Çarşısı önünde yaşandı. Görgü tanıklarına göre, bir belediye otobüsü Ziraat Bankası tarafından eski belediye binası istikametine seyir halinde iken, lastiği büyük bir gürültü ile top attı ve etkisi ile çevreyi toz bulutu kapladı.

b2Etkili ses nedeniyle patlama olmuş olma ihtimali nedeniyle çok sayıda polis ekibi olay yerine yönlendirildi. Ancak bölgeye yakın olan sivil güven timlerinin yaptığı araştırmada sesin otobüsün lastiğinin top atması sonucu oluştuğu bildirilince herkes rahat bir nefes aldı ve ekipler geri çevrildi.

Görgü tanıkları, büyük bir ses gürültüsü duyduklarını ve ardından küçük bir toz bulutu oluştuğunu, otobüsün ise durmayarak seyir etmeye devam ettiğini söylediler.

Otobüsün durmadan devam etmesi nedeniyle, ekipler patlamanın olduğu yerdeki lastik parçalarını incelediler.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

b1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız