SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletvekili Aday Adayıyım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:50:07
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın, ilçe kongresinde yeniden aday olmadığını ve adayın Muhammed Emin Yalçınkaya’nın olduğunu kendisinin ise Milletvekili aday adayı olacağını söyledi.

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti. Taşkın ziyarette yaptığı konuşmada, “Yeşilyurt merkez ilçe kongremizi 14 Aralık günü Belediye Konferans Salonu’nda icra edeceğiz. 1.5 yıllık bir görev süresinden sonra kongreye gideceğiz. Bu kongrede Hukuk ve Siyasi İşler Başkanımız ve değerli meslektaşım Av. Muhammed Emin Yalçınkaya’ya devredeceğim. Nasip ise bundan sonra Malatya’da durmak yok, yola devam edeceğiz ve siyasete devam edeceğiz. 2015 milletvekilliği için müracaatımız olacaktır” dedi.

Ziyarette konuşan Keskin, “Önemli olan milletin gönlünü kazanmak, milletle iç içe olmak. Siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları demokrasinin vazgeçilmez kurumlarıdır. İnşallah yukarıdan atamalar yapılmadan milletvekilliği için halka danışılır. Sayın cumhurbaşkanımızda ve sayın başbakanımızda her zaman milletin iradesine güveniyor. Bizim de geldiğimiz görevler milletlin iradesi iledir. Milletin iradesi ile gelenlere de saygı duymak lazım. Milletin iradesi olmaz dendiği zaman bu saygısızlık olur. Ben size başarılar diliyorum. Önemli olan hizmet etmektir. Rahmetli Özal’ın da dediği gibi, ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir.’ Halka rağmen siyaset yapılmaz. İnsanların içerisinde, sıkıntılı zamanlarda yanlarında olursanız siyasetin en tatlı tarafını yakalamış olursunuz. Vatandaştan kopuk siyaset yapılmaz. Sadece yukarıya dayanırım, yukarıya dayanarak listeye girerim anlayışı çok yanlıştır. İnşallah başarılı olursunuz. Kongreniz hayırlı olsun” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız