SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Ağbaba Taburcu Edildi

0
Güncellendi - 2020-12-15 02:05:38
Milletvekili Ağbaba Taburcu Edildi
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, koronavirüs tedavisi gördüğü Turgut Özal Tıp Merkezi'nden taburcu oldu.

28 Kasım'da koronavirüs testi pozitif çıkan ve evde karantinada olan Ağbaba'nın akciğerlerinde tutulum oluşması üzerine İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı ve burada tedavisine devam edildiği öğrenilmişti.

Tedavisinin ardından taburcu olan Ağbaba, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli dostlarım, 27 Kasım'da başlayan, 7 Aralık' tan beri de İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde devam eden Covid 19 tedavisinin sonuna geldim. Doktorların isteği doğrultusunda bir müddet daha istirahat edip telefonlarınıza bakamayacağım. İlk günden itibaren büyük özveriyle tedavime katkı sunan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Kızılay, Prof.Dr Sezai Yılmaz, Prof Dr.Gazi Gülbaş, Prof.Dr.Yaşar Bayındır, TÖTM Başhekimi Prof.Dr.Ali  Beytur, Başhekim Yardımcısı Doç Dr.Adil Başkıran, ismini sayamadığım doktorlarımıza, hemşirelerimize, Enfeksiyon Hastalıkları  ve tüm Covid servisi sağlık emekçilerine, ayrıca tedavi süresince ilgilerini esirgemeyen, İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Recep Bentli, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Erdal Aktürk'e, evdeki tedavimde emeklerini esirgemeyen filyasyon ekiplerine, teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu süre içinde, arayan,soran, mesaj atan, sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun dileklerini ileten,beni bir an olsun yalnız bırakmayan bütün dostlarıma sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız. Sağlıklı , güzel günlerde görüşmek üzere..."

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Orhan Torun (3 yıl önce)
    Malatyalı değilim. Bir kaç kez Malatya’ya geldim. Gittiğim her yerde de halk ile muhabbeti severim. Yapmış olduğum sohbette bir milletvekilinizi söyleyin dediğimde hep sizi söylediler önce, iyi mi? İktidarda olsanız kimbilir Malatya’ya meler kazandırırsınız. Sayın vekilim taburcu olmanıza sevindim. Acil şifalar diler, saygılarımı sunarım
    0
    0
    Yanıtla
  • argalı (3 yıl önce)
    Geçmiş olsun sayın vekilimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun,sayın vekilim, Rabbim acil şifalar versin,sağlıklı günler ,aylar,yıllar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ TOY (3 yıl önce)
    çok geçmiş olsun sayın vekilim sağlıklı yıllara inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (3 yıl önce)
    Geçmiş olsun. Darısı diğer hastalarımızın başına
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    Sayın Ağbaba, Geçmiş olsun. Allah bu musibet hastalığı tez zaman da kaldırsın. Tekrar geçmiş olsun dileklerimle; Sağlık Diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla