SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Akın da Katıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:33:00
Milletvekili Akın da Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Küçükçekmece Belediyesi ve Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) tarafından İstanbul'daki bir sokakta iftar organizasyonu yapıldı. İstasyon Mahallesi Küçükçekmece İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen iftar yemeğine  Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Cemal Akın, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun yanı sıra MİAD Başkanı Yunus Akdaş, Küçükçekmece Malatyalılar Dernek Başkanı Halim Bölükbaşı, LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Tiryandafil Kuyumculuk  Cemal Turgut ve birçok Malatyalı İş adamı katıldı.

MİAD Başkanı Yunus Akdaş yaptığı konuşmada, “Burada bir lokma yemekten çok gönüllerin paylaşımı vardır. Ramazan’ın bereketini, rahmetini ve muhabbetini birlikte paylaşıyoruz. Bizler burada iftarımızı yaparken, insanlığın dram içerisinde olduğunu biliyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

İftar öncesi Belediye Başkanı Aziz Yeniay vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, "Ramazan ayının rahmet ve bereket dolu bir aydır. Bu sofraları bizlerle buluşturduğu için Rabbimize şükrediyoruz. Buradaki güzellik birlikte olmaktır. Bu manevi atmosferde dostlukları, gönülleri, yürekleri paylaşmak her şeyden önemlidir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız