SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Akın'dan Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:21:00
Milletvekili Akın'dan Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili İrfan Kaya'yı ziyaret eden,  Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Cemal Akın, " Genel sekreterimizi ve genel sekreter yardımcılarımızı ziyaret edip yeni görevlerini tebrik etmek için buraya geldim." dedi. 

 
"BÜYÜK DESTEKLERİNİZİ GÖRDÜK"
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İrfan Kaya, "Sayın vekilim atamamız hususunda çok büyük desteklerinizi gördük. Bu güveninize layık olmaya çalışacağız. Şuan karla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zaman zaman encümen üyelerimizde çalışmaları yerinde görüyorlar. Karla mücadele ekiplerimiz gece gündüz çalışıyorlar. Kardan kapalı köy yolarını açılması için çalışmalar devam ediyor. Pütürge ve Tepehan'da yoğun kar var. Kar berekettir. Tabi zahmeti de var. İnşallah bu yıl içme ve sulama suyunda sıkıntı yaşamayız'' ifadelerini kullandı. 
 
"GAYRETLERİ BÜYÜKTÜR"
 
Çalışmalar hakkında bilgi alan Akın, " Hafta sonlarını Malatya'mızda geçiriyorum. Son zamanlarda bir kaza atlattım. Uzun sürede Malatya halkına hizmet veren kardeşlerimizle bir araya gelememiştik. Bu vesile ile hem genel sekreterimizi ve genel sekreter yardımcılarımızı ziyaret edip yeni görevlerini tebrik etmek için buraya geldim. Bu vesile ile şube müdürlerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk.Onlarla Malatya'nın problemlerini değerlendirme fırsatı yakaladık. Genel sekreterimiz veya yardımcıları müdürlerimiz ve iş alanında çalışan tüm işçilerimizle Malatya halkına hizmet etmekteyiz. Malatya'nın daha iyi günlere gitmesi için çalışıyorlar bunları görüyoruz. Köylere, beldelere gittiğimizde halkımız yapılan hizmetleri söylüyor. 'Atalarımızın dediği gibi kar yılı var yılıdır'. Her ne kadar geçici olarak yollarımız kapansa bile bu yollar en kısa zamanda açılıyor. Kardan dolayı kapalı köy yolları en kısa zamanda açılacaktır. Bunun dışında Özel İdare olarak halkımıza götüreceği hizmetleri bir an önce götürme gayreti içinde olduklarını gördük. Bu hizmetlerin götürülmesinde İl Genel Meclis üyelerimizin, partide görevli olan arkadaşlarımızın, işçi kardeşlerimizin gayretleri büyüktür. El birliği ile hizmetleri en üst noktaya taşıyacağız.Malatya için hep birlikte ve elbirliği ile insanımıza hizmeti götürerek onları mutlu ve huzurlu kılacağız'' dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız