SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Canlı Yayında Depreme Yakalandı

0
Güncellendi - 2020-01-29 18:31:34
Milletvekili Canlı Yayında Depreme Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’ın katıldığı televizyon programı sırasında meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde yaşanan panik güvenlik kameralarına yansıdı.

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü yaşanan 6,8 şiddetindeki depremin şiddetli şekilde hissedildiği Malatya’da Milletvekili Ahmet Çakır, depreme televizyon stüdyosunda yakalandı. Malatya’da yayın yapan Vuslat TV’de programa katılan Malatya Milletvekili Çakır, programın ilk bölümünün tamamlanmasının ardından reklam arasına gidildiği sırada depreme yakalandı.

İlk etapta küçük bir sarsıntı olduğu düşünülen depremin şiddetlenmesi üzerine Çakır ve sunucu Merve Karadağ Doğan ile diğer görevliler hızla dışarı çıktı. TV’nin diğer kamera görüntülerinde de aynı şekilde tüm çalışanların panikle kaçıştığı görülürken, bina dışındaki görüntülerde de çok sayıda vatandaşın bir anda sokağa çıktığı görülüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Süleyman Karaman (4 yıl önce)
    Ahmet Çakır neden kaçmış ki? O binaya sağlam ruhsatı ya kendi zamanında, ya da kendisinden önceki belediye başkanları zamanında verilmiştir. Muhakkak ki sağlam ruhsatı 9 a kadar depreme dayanıklılık üzerinedir. Yani 100 m koşucusu gibi kafasını eğip kaçmasına ve korkmasına mahal yoktu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih yavuz (4 yıl önce)
    6 yasindaydim cok iyi hatirliyorum 5 in uzerinde bi deprem oldu babam ben annem kardesim. Hicbirimiz kacmadik. Evde bekledik. 1988 li yillardi. 3 sene once de samsatta deprem oldu evdeydim kacmadim yatagimda durdum. Biz sonradan Malatyali degilik. Oz malatyaliyik. Depremde en iyi beklenecek yer holdur. Bina yikildiginda cikisa en yakin yer orasi cunku. Deprem oluyor swn merdivene kosuyon. Merdivende gocuk altinda kalsan senin ancak pestilin cikar oradan. Eski yerli malatyalilar bilir holde bekleyeceksin depremde cikisa en yakin sesini duyuracak yer orasi. Acik bilin de yazin sonradan olma malatyalilar. Biz 250 yillik malatyaliyig...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne alaka Malatyalı olmayla deprem.Gülünç durumdasın Allah akıl versin.Komedi ..
    0
    0
    Yanıtla
  • akın ökten (4 yıl önce)Fatih yavuz isimli kullanıcı yorumuna
    sanırım hala 6 yaşındasın :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (4 yıl önce)
    Rabbim öncelikle afetlerden esirgesin bizleri onlarca insanımız vefat etti yaralandı evsiz kaldı şimdi böylesi bir durumda bile bazı kesimler sadece laf olsun diye böyle yorumlar yapması vicdanen beni rahatsız etti çünkü böylesi bir afette evin içinde oturup bekleyen kaç kişi var ki el insaf gönül ister ki bilinçli bir şekilde tedbirimizi alabilelim lakin o an ki ruh hali insanların paniklenmesine sebep oluyor geçmiş olsun Malatyam Elazıg ve Ahmet Çakır
    0
    0
    Yanıtla
  • Aras (4 yıl önce)
    Deprem anında madem herkes evde iceride oturuyor ve ahmet çakır dışarı kaçtığını söyleyenler deprem sonrası trafik neden bukadar yoğun oldu peki yazık size
    0
    0
    Yanıtla
  • Sarı (4 yıl önce)
    Depreme erkeklik olmaz, depreme cesaret olmaz. Allah’ın afetidir bu. Kaçmayan mı var tabiki herkes kaçacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalettin (4 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorumda depreme sevinmiş gibi bir haliniz var. Orası bir stüdyo ve orada muhtemelen birçok teknik malzeme duvara veya başka bir yere sabit değil. Hem Allah aşkına hanginiz canını dışarı atmadı arabalara binip trafiği felç etmediniz. İyi herkes otursun yerinde kaderden kaçış yok diyelim. Önce tedbir alacaksınız tevekkülü Allah’a bırakacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Baskan Cakir a bak nasil da kaciyor. Sn. Baskan Allah alnina olumu orada yazmissa orada olur olmazsa da olmaz. O yuzden gaysiz ol. Korkacak bi durum yok. Olecek olsan orda olurdun zaten. Kadere hayir ve serrin herseyin Allah tan geldigine iman!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aleyna nadir (4 yıl önce)Fatih Yavuz isimli kullanıcı yorumuna
    Sen naptın ? Seccadeyi yere serip 2 rekat namaz mı kıldın deprem anında? İşiiiieeee baag hadi kardeş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (4 yıl önce)
    Hay maşallah , Hüseyin ( Usain) BOLT mübarek.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    nereye kaçarsan kaç mülkün sahibi allahdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Maşallah iyi koşmuş can tatlıdır. Çakırın vekilliğime bişey demek zok ama iyi halısaha maçı yapılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Bana mevcut iktidar sahipleri her deprem sonrası kadercilikten bahseder seçmeninin haklarını ve güvenliğini savunmak için halktan oy ister ve seçilir. Sayın vekil temsil ettiğiniz halkın güvenliğini sağlamadan önce kendiniz olay yeriden kaçmaya çalışıyorsunuz. Sayın vekil bir kaptan gemisini en son terkendendir
    0
    0
    Yanıtla
  • nedim sevim (4 yıl önce)
    Geçmiş olsun ahmet başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Nereye kaçıyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (4 yıl önce)
    erkekler önden..zavallı kadıncagız arkadaa kalmıs
    0
    0
    Yanıtla