SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Eşinden Partili Bayanlara Yemek..

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç, yolsuzluğu ve işsizliği yeneceğini belirterek iktidara gelen Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)’sinin ülkeyi büyük sıkıntılara ittiğini bu kötü yönetim sistemine dur demek zamanının geldiğini öne sürdü..

CHP Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç’ın eşi Zehra Kılıç tarafından CHP’li kadın yönetici ve üyelerine Öğretmenevi’nde bir öğle yemeği verildi. Yemeğe CHP İl yönetim kurulunun bazı üyeleri de katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan CHP Milletvekili Muharrem Kılıç, “ Ülkemiz büyük bir sıkıntı içerisinde işsizlik ve yoksulluğu önleyeceğiz diye iktidara gelenler bugün bu sorunları çözmüş değiller. Bu sıkıntılardan en fazla etkilenenlerde kadınlarımızdır. Gençlerimizde iş bulamama sıkıntısını yaşarken bunalıma girmekteler. Burada da kadınlarımız anne olarak genç evlatlarının bunalımları karşısında sıkıntı çekmekteler. Ülkemiz bunları hak etmiyor. Birçok zenginliklerimiz var. Ama bu ülke iyi yönetilmiyor. Bu kötü yönetim sistemine dur demenin zamanı gelmiştir” dedi. Kılıç, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın 29-30 Haziran 2006 tarihleri arasında 2 günlük ziyaret için Malatya'ya geleceğini bildirdi.

Milletvekili Kılıç’ın eşi Zehra Kılıç da yaptığı konuşmada,uzun süre sonra yeniden birlikte olduklarını belirterek,” Partimiz çağdaş sosyal demokrasi anlayışının odağında insan vardır. CHP'nin çıkış noktası, hakkı, hukuku, özgürlüğü, emeği, kimliği, kültürü ile insandır, toplumdur, halktır. Ülkemizde bugün toplumun her alanında fevkalade başarılı , saygın, çok değerli kadınlar görev üstleniyorlar. Yargıda, üniversitelerde, iş dünyasında başarılı toplumumuzun yüz akı kadınlarımız var. Fakat bütün bunlar bizi Anadolu’da yaşayan kadınlarımızın, günlük yaşam gerçeği karşısında arzu ettiğimiz noktaya ulaştırmıyor. Hala töre cinayetleri, hala şiddete maruz kalma durumu, hala toplumda ikinci sınıf insan statüsüne sahip kılınma, bunlar temel konular olmaya devam ediyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız