SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Hal'de..

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, Malatya Sebze ve Meyve Hal esnafını ziyaret etti ve yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalık, Yeşiltepe'de de muhtarlarla toplantı yaptı.

HAL'DE..
Beraberinde, Sebze Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Yaşar Eryılmaz, AKP İl başkan yardımcısı Mahmut Özer, Belediye Meclis üyesi Sıddık Özdemir, il genel meclisi üyesi Abdurrahman Kızıl, partinin merkez ilçe 2. başkanı Mustafa Dağdelen, il yönetiminden Hakan Baran'la birlikte Sebze ve Meyve hal esnafının sorunlarını dinleyen millevekili Çalık, burada karşılaştığı seyyar satıcılarla da sohbet etti.

Seyyarların sorunlarını çözerken, esnafı da düşünmek zorunda olduklarını söyleyen milletvekili Çalık, "Malatya büyükşehir olacak. Şehir içinde seyyar satıcılar uygun olmuyor. Esnafı da koruyacak şekilde seyyarların sorunlarını çözmek için belediye ile görüştük ve görüşmelerimiz sürüyor"ifadelerini kullandı.

Sebze ve meyve hal binasındaki altyapı sorunları ile çatı yapma işinin bir hafta 10 gün içerisinde biteceğini söyleyen Çalık, Malatya Belediyesi'nin Sebze ve Meyve hal binsı çalışmasına 3 milyon TL para harcağını kaydetti.

YEŞİLTEPE'DE MUHTARLARLA TOPLANTI..
Çalık, ayrıca Yeşiltepe semtindeki mahalle muhtarlarıyla toplantı yapıp, sorunları dinledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi il yönetim kurulu üyeleri Özlem Akar, Ömer Yağcı, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Gazi Ergün, Zeki Günay, merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Ali Polatbaş, İl Genel Meclis üyesi Nebi Yiğit ve Belediye Meclis üyesi Hasan Atay ile birlikte Yeşiltepe'de muhtarlarla bir araya gelen milletvekili Çalık, Yeşiltepe Seyran Mahallesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda mahalle muhtarları sorunlarını dile getirip çözüm önerilerini sundular.

Toplantıda konuşan Öznur Çalık, "Malatya'nın her yerine giderken başımız dik gidiyoruz.13 tane ilçemiz merkez ilçe dahil olmak üzere her bölgeye gittiğimizde hizmetlerimizle anılıyoruz" dedi.

Malatya Belediyesinin de çok güzel hizmetler yaptığını belirten Çalık, değişen, dönüşen ve gelişen Malatya'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte hizmetlerin daha da artacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız