SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Israr Edince

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:11:35
Milletvekili Israr Edince
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Salı akşamı gerçekleşen  Malatya ziyaret programında yeralmayan ancak sonradan eklenen ve Gül'ün "Başbakan Gül" sloganlarıyla uğurlandığı Belediye ziyaretinin, AKP Milletvekillerinden Öznur Çalık'ın ısrarlı daveti üzerine gerçekleştiği belirtilirken, bu ziyarete milletvekillerinden Ömer Faruk Öz ve Mücahit Fındıklı'nın katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Gül'ün, Beydağı Konteyner Kenti'nde barındırılan Suriyeli sığınmacılarla iftar yemeğine katılım olarak planlanan Malatya ziyaretine, son anda Büyükşehir Belediye ziyareti de eklenmişti. Cumhurbaşkanı Gül'ün, konteyner kentten Ankara'ya dönüşü beklenirken, burada kendisine eşlik eden 5 AKP'li milletvekilinden Öznur Çalık'ın ısrarlı daveti üzerine Malatya Belediyesi ziyaretini de yapmayı kararlaştırdığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı bunun üzerine konteyner kentten belediyeye geldi ve yaklaşık yarım saat kaldıktan sonra, belediye önünde birikenlerin "Başbakan Gül" sloganlarıyla havaalanına uğurlandı.

Belediye ziyaretine, Cumhurbaşkanı Gül'e konteyner kentte eşlik eden 5 AKP'li milletvekilinden Ömer Faruk Öz ve Mücahit Fındıklı ise katılmadılar.

BELEDİYE BÜLTENİ..

Bu arada, belediye ziyareti ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'ndan yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Malatya Beydağı Konaklama Tesisi’nde (MABEK) kalan Suriyeli mültecilerle birlikte iftar açtıktan sonra, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Vali Vasip Şahin, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, H. Cemal Akın, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci’nin eşlik ettiği ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhurbaşkanı Gül’ü belediye hizmet binası önünde karşıladı. 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, başkanlık makamında Başkan Ahmet Çakır’dan görseller eşliğinde bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları çok beğendiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Gül, ayrıca Malatya Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini de imzaladı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız