SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletvekili Kılıklı İnsanlar Var!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:16:29
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. 

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, beraberinde; Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay ve AKP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam ile birlikte Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Şahin burada şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek, hükümetin terör örgütü PKK'nın silah bırakmasına yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız, "Hükümetin bu açılımdan dolayı, şehit aileleri olarak bizden beklentileri var. Fakat bizim, bunları hükümetimizin bizlerden daha iyi düşünüp, devletin akan kanın durması için daha iyi çözüm getireceklerine inancımız sonsuzdur. İnanırım ki; Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve değerli milletvekillerimizin, biz şehit ve gazi ailelerini incitecek en ufak bir şey yapmayacaklarından eminiz" dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin, PKK'nın silah bırakmasına yönelik hükümetin yaptığı çalışmalar konusunda bilgilendirmek için ziyarette bulunduğunu anlatarak, "Geçmişte demokratik açılım adı altında bir çalışma yaptık. Maalesef bunu bazı karanlık güçler ve yerli işbirlikçileri, bir takım mahfiller vasıtasıyla kesintiye uğrattılar. Bugün yine Başbakanımız en cesur adımlarını atmaya devam ediyor. Bunları atarken de elbetteki bu çatı altında, bu toprakları kanları ile sulayan, canını vererek bedel ödeyen bu ailelerimizin de en ufak bir şekilde incinmemeleri noktasında, onların haklarının kaybedilmemesi noktasında, onların onurlarının rencide edilmemesi açısından gerekli olan hassasiyeti sonuna kadar göstermekteyiz. Burada amacımız; kim olursa olsun, orada dağa kaldırılan gencecik çocuklar da anne ve baba evladı. Onları dağa kaldıranları da lanetliyoruz. Yani o bölgede, hiç kimse kendi evladını terörist olsun diye dağa göndermez. 15 yaşındaki kızımızı biz kapıdan dışarı, annesinin bilgisi dışında göndermezken, maalesef bakıyorsunuz, dağlarda eşkıyanın yatak odalarında. Belki biraz kaba tabirle, bunlar o insanların haklarını aradıklarını savunduklarını iddia ediyorlar, ama namuslarına tebelleş olmuşlar bugüne kadar. Bunlar hiçbir zaman Kürt halkının hakkını savunmuş değiller. Kürt halkı gerçekten inançlı insanlardır. Hiçbir Kürt ben Marksistim, ben komünistim dememiştir; inkarcı olmamıştır, ateist olmamıştır" şeklinde konuştu.

Bir şehit annesinin, "Bugün Fransa’da vurulan teröristlerin cenazelerine gidenlerin, yarın meclise gelip konuşmalarına çok karşıyım" sözleri üzerine ise Şahin, "Yerden göğe kadar haklısınız. Şu anda meclis çatısı altında ettikleri yemine bakacak olursak, aldıkları oyun hakkını verme noktasında bugüne kadar attıkları adımlara bakacak olursak, gerçekten bizim de hiçbir zaman kalben rahat etmediğimiz, hiçbir zaman tasvip etmediğimiz çalışmalar içerisinde var olan milletvekili kılıklı insanlar var. Bunlar var haklısınız. Ya teröre destek verdiğinizi söyleyeceksiniz, ya da milletin yanında yer alacaksınız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız