SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Radara Yakalandı!..

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Pazar günü Arguvan ilçesinden kendi yönetimindeki araçla Malatya'da, şehit demiryolu güvenlik görevlisinin cenaze törenine katılmak üzere gelirken, Dilek Kasabası civarında Trafik ekipleri tarafından yapılan radar uygulamasına "aşırı hız"la yakalandı. Milletvekili, 185 milyon lira ceza ödedi. Bu arada, CHP'nin Cumartesi günü yapılan merkez ilçe kongresine katılmayan, telgraf da göndermeyen Aslanoğlu, bunun gerekçelerini anlattı.

RADARA YAKALANDI..
Partisinin Arguvan İlçe Kongresine katılmak üzere yönetimindeki araçla Arguvan'a giden Aslanoğlu, Bingöl'de yolcu trenine bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit edilen Malatyalı DDY güvenlik görevlisi Mehmet Şimşek'in, Malatya'daki cenaze törenine katılmak üzere dönerken, Dilek Kasabası civarında 109 kilometre hızla radara yakalandı.

Aslanoğlu, hakkındaki tutanağı, daha sonra ceza uygulaması yapılmayacak şekilde "Milletvekilidir" olarak düzenlemek isteyen Trafik görevlilerine müdahale ederek, ceza ödemek istediğini bildirdi ve 185 milyon lira para cezasını peşin ödedi. Aslanoğlu, "Milletvekilidir diye yazılan tutanaklara daha sonra işlem yapılmıyormuş. Ben bir kural ihlali yaptım ve bunun cezasını ödedim. Konu bu.."diye konuştu.

"NİYE KATILMADIM?.."
Bu arada, geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan CHP Malatya Merkez ilçe kongresine katılmayan ve katılmadığı gibi telgraf da göndermeyen Milletvekili Aslanoğlu, bu durumu daha önce CHP İl Başkanı Niyazi Ergin Gökçe'ye bir yazıyla ilettiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, bir önceki hafta, milletvekillerinin geçtiğimiz hafta sonunda Ankara'da bulunmaları, herhangi bir nedenle ayrılmamaları yolunda talimatının bulunduğunu, ancak daha sonra meclis çalışmalarına katılmama kararına rağmen, kendisinin merkez ilçe kongresine katılmayı düşünmediğini söyleyen Aslanoğlu, bunun gerekçelerini Gökçe'ye bildirdiğini belirerek, "Merkez ilçe kongresi öncesi yapılan delege saptamalarıyla ilgili sorunlara yönelik eleştirim var. Bir gün sonraki Arguvan ve ondan bir gün sonraki Yeşilyurt kongrelerine katılacağımı, ancak delege belirlemedeki yanlışlıklar nedeniyle merkez ilçe kongresine katılmayacağımı Sayın Gökçe'ye bildirdim."dedi.

Aslanoğlu, Pazar günkü Arguvan kongresine katıldığını, Pazartesi günü Yeşilyurt kongresinde de hazır bulunacağını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız