SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Şahin'den Ağır Sözler

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:56:27
Milletvekili Şahin'den Ağır Sözler
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Darbeler destek veren postal yalayıcı siyasiler, sandıktan çıkan sonuçlara saygısızlık göstererek bunlara destek oldular” dedi.

Beraberinde, belediye ve il genel meclisi üyeleri, partililerle birlikte Akpınar Aslantepe Caddesi esnafını ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Şahin, esnafın sorunlarını dinledi.

Ziyaret esnasında açıklama yapan Milletvekili Şahin, “Meclisin tatilde olması nedeniyle bizler yaz tatilimizi esnaf ve köy gezileriyle geçiriyoruz. Bizler, vatandaş ile ne kadar hemhal olursak, bizim için en mükemmel tatil budur. Onun için, vatandaşların içinden ayrılmadan hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

Darbelerin bir daha yaşanmaması için Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarı olarak demokratik adımlar attıklarını ifade eden Şahin, şunları söyledi:

“Darbeler destek veren postal yalayıcı siyasiler, artı bazı iş ve medya patronları ile üniversite camiasında, insanların demokratik haklarını ve milli iradelerini, sandıktan çıkan sonuçlara saygısızlık göstererek bunlara destek oldular. Hükümetimizin hazırladığı demokratik pakette inşallah bundan sonra 1960, 1971, 1980 darbeleri, 28 Şubat 1997, 27 Nisan muhtırasına dönmemek üzere anayasal düzenlemeler yapılacak. Böylece Türkiye daha müreffeh bir ülke olacaktır.”

Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarları olarak hizmette ayrımcılık yapmadıklarını vurgulayan Milletvekili Mustafa Şahin, “Bugüne kadar siyasi iktidarlarda bana ne kadar oy verildilerse ben oraya o kadar emek sarf ederim anlayışı vardı. Biz, hiçbir zaman için bu algıyı kabullenmedik. Bize oy veren de vermeyen de yerlere gittik. Hizmet yaparken de ayrım yapmamız söz konusu değildir. Onun için toplumsal barışın tesis edildiği altın dönemi yaşamaktayız. Bunu da sürdürme kararlığındayız” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü’nü ilgili olarak tüm gazilerin gününü kutladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız