SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Yaşar Akçadağ'da

0
Güncellendi - 2016-09-12 01:03:02
Milletvekili Yaşar Akçadağ'da
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Akçadağ ilçesini ziyaret ederek bazı temaslarda bulundu.

Beraberinde partililerle birlikte ilk olarak Akçadağ AKP ilçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Yaşar, burada partililerle bir süre görüştü. Yaşar burada yaptığı konuşmada İslam coğrafyasının tamamında da kan ve gözyaşının hakim olduğunu belirterek Türkiye’nin de aynı şekilde karıştırılmak istendiğini söyledi. Endonezya’dan Afganistan’a, Yemen’den Fas’a son 100 yılda AKP gibi bir partinin var olamadığın belirten Yaşar, İslam coğrafyasında darbe ve katliamların olduğuna dikkat çekti.

15 Temmuz darbe girişimine de değinen Yaşar, şuan da bir toparlanma sürecinde olunduğunu ve bu sürecin de biraz sancılı geçtiğini belirtti. Yaşar, “Bizim bu süreci sıfır hasarla, yanlışla geçirmemiz mümkün değil muhakkak ki yanlışlıklar olabilecektir. Burada yapılan operasyon sadece iktidara yönelik değil bölgenin de dengesini bozmak için yapılan bir operasyondu” diye konuştu.

Yaşar ve beraberindekiler daha sonra Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ı ziyaret etti. Kazgan, burada yaptığı konuşmada belediye olarak toparlandıklarını ve artık kendi bütçesinden de hizmet yapabilecek bir düzeye geldiklerini söyledi. Şuan için 3,5 milyon TL yapılandırılmış bir borçlarının mevcut olduğunu belirten Kazgan, personel konusunda da kurumsallaşmaya gittiklerini emekli olan personel yerine üniversite mezunlarını tercih ettiklerini söyledi.

Kazgan ayrıca belediye çalışmaları hakkında ziyaretçilere detaylı bilgiler sundu.

iha

MİLLETVEKİLİ YAŞAR AKÇADAĞ İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hilal (7 yıl önce)
    Akcadagi akcadag yaptirtti F. bacımız cumhurbaskanini kullanarak kardeslerini amca cocuklarini maskiye yerlestirdi hizmet gitmeyen köyü kalmadi durumlari iyi oldugu halde bahcesini kilittasi dosetti ama bu haktir su mubarek gunler yuzu gozu hurmetine hakkim helal degildir bizlerde engelliyiz biz cumhurbaskanimizi karsiliksiz sevdik
    0
    0
    Yanıtla