SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekilinden Kürecik Teşekkürü

A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba 2 Ekim Pazar Günü Kürecik’te gerçekleştirilen füze kalkanı karşıtı eyleme destek veren herkese teşekkür etti.
 
CHP Milletvekili Veli Ağbaba  “Kürecik’e kurulması planlanan İsrail Füze Kalkanına karşı çıkmaya ve  68 ruhuyla demokratik mücadeleyi sürdürerek  konunun kamuoyuna aktarılması için çalışmaya  devam edeceğim.Artık tüm dünya biliyor ki bu füze kalkanı İsrail’i korumak için gerçekleştirilen bir projenin ayağıdır. Türkiye ABD’nin istekleri doğrultusunda kendi topraklarını ve yurttaşlarını tehlikeye atmaktadır. Bu projeye tüm vatanseverler karşı durmalıdır” dedi.
 
Ağbaba “Protesto gösterisine Ankara’dan gelerek katılan 11 CHP’li ,1 BDP’li ve 1 Bağımsız milletvekiline , Siyasi Parti Genel Başkanlarına, Sivil Toplum Örgütü başkan, yönetici ve üyelerine, yurdun dört bir yanından onuruna, toprağına, geleceğine sahip çıkmak için yürüyen  kadınlarımıza, gençlerimize,tüm duyarlı yurttaşlarımıza , Kürecik’e destek veren Malatyalılar’a teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.
 
Ağbaba son dönemlerde  ilimizde emperyalizme karşı gerçekleştirilen en kalabalık eylemin başından sonuna kadar sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesinin de sevindirici olduğunu kaydetti.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız