SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekiline Pankartlı Teşekkür

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:19:12
Milletvekiline Pankartlı Teşekkür
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeşiltepe Stadına gelerek 44 Malatyaspor-Siverek Belediyespor maçını izledi. 44 Malatyasporlu futbolcular karşılaşmaya “Sayın Milletvekilimiz Veli Ağbaba hoş geldiniz. Desteklerinize teşekkürler” pankartıyla maça çıktı.

Karşılaşma öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Milletvekili Ağbaba, “44 Malatyaspor’un sezonu şampiyon olarak tamamlamasını temenni ediyoruz. 44 Malatyaspor’un şampiyonluğa ulaşacağına inanıyoruz” dedi.

Ağbaba, Malatya’nın son dönemlerde sporda istenilen yerde olmadığına dikkat çekerek, “44 Malatyaspor, BAL 4. Grup’ta Malatya’yı en iyi şekilde temsil ediyor. Malatya takımları futbolda zor dönemlerden geçiyor. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale yükseldi. Yarı finale yükselen takımlardan birisi de Basel takımı. Geriye dönüp baktığımızda şuanda amatörde olan Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi’nde Basel ile karşılaşmış ve rakibini elinden kaçırmıştı. O dönemlerde UEFA’da oynayan Malatyaspor’un şuanda ne durumda olduğu gözler önünde. Bunda milletvekillerinin payı varsa bende üzerime düşen payı alıyorum. Bir kent, bir takıma sahip çıkamamışsa, bunun günahı büyüktür. Lafla büyükşehir olunmuyor. Büyükşehir, büyük takımlarla olunur” dedi.

44 Malatyaspo’un büyük özverilerle ligde mücadele ettiğine değinen Ağbaba, herkesin 44 Malatyaspor’a sahip çıkması gerektiğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız