SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekiline Sürpriz

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:38:11
Milletvekiline Sürpriz
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Öznur Çalık, kendisinin de 1984 yılında mezun olduğu Turan Emeksiz Lisesi (Malatya Lisesi)'ni 1977 yılında bitirenler tarafından kurulan "Turan Emeksiz Lisesi  77'liler Derneği"ni ziyaret etti.

Çalık'a, derneği ziyareti sırasında kendileri de Turan Emeksiz Lisesi 1977 mezunu olan ablası Dr. Fethiye Ersan ve AKP İl Başkan Yardımcısı Selim Çağlar'ın yanı sıra AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, merkez ilçe başkanı  Osman Güder, İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut da eşlik etti. Çalık ve beraberindekileri, dernek başkanı Zeynel Abidin Bulucu ile yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. 

Dernek başkanı Bulucu, milletvekili Çalık ve AKP yöneticilerini misafir etmekten mutlu olduklarını belirterek, "Bizim dönem mezunlarından arkadaşımız Ak Parti il başkan yardımcısı Selim Çağlar'ın planladığı, bizim de severek desteklediğimiz bu ziyaretten mutluluk duyduk. Sayın milletvekilimizin ablası Fethiye Ersan (Bay) da dönem arkadaşımız. Katılımları için herkese teşekkür ediyorum."dedi. 

Yemek ikramının da yapıldığı ziyaret sırasında, milletvekili Çalık'a bir de sürpriz yapıldı. Malatya Lisesi Müdürü Fevzi Kırık, milletvekiline 1984 yılındaki mezuniyetinde düzenlenmiş olan not kütüğü ve cetvelini verdi. Yüksek notlara sahip olduğu gözlenen milletvekili bu sürprizden dolayı çok mutlu olduğunu bildirdi. Çalık,  Turan Emeksiz Lisesi mezunu olmasından dolayı gurur duyduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız