SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekiline Tepki İstifası

A- A+ PAYLAŞ
MHP Elazığ İl Başkanı Behçet Susmaz ve il yönetimi, Milletvekili Enver Erdem’ in parti teşkilatından kopuk çalıştığını öne sürerek, partiden istifa etti.
 
İstifa eden il başkanı Behçet Susmaz yaptığı basın toplantıda, istifalarının asıl nedeninin milletvekili Erdem ile ilişkileri olduğunu söyledi. MHP İl Başkanı Behçet Susmaz, milletvekili Erdem’in Elazığ’daki çalışmalarını tek başına kendi başına, birkaç arkadaşı ile birlikte yaptığını öne sürerek şöyle dedi;
 
"Bu bizim teşkilat anlayışımıza, hiyerarşik yapımıza, ülkücü hareketin tavrına uymamaktadır. Geçmişte var olan sıkıntıyı seçim sürecini başarıyla atlatmak ve MHP’nin zarar görmemesi için sineye çektik. MHP Elazığ Milletvekili Enver Erdem’in seçim sonrasında ise partiyle bağlarını koparırcasına, çalışmalarını birkaç arkadaşıyla yürütmesini protesto etmek için toplucu istifa ettik. Sayın milletvekilimiz seçimden sonra teşkilatı hiçe saymış, teşkilatla bütün organik bağlarını kopartmış, teşkilatlarımızla münasebetlerini kesmiştir. İl teşkilatımız, ilçe teşkilatımız, yan kuruluşumuzla münasebetlerini kesmiştir. Bu bizim teşkilat anlayışımıza, hiyerarşik yapımıza, ülkücü hareketin tavrına uymamaktadır. Bunun giderilmesi için yaptığımız çalışma ve gayretler de netice vermemiştir. Bu uyumsuzluğun ve bu uyumsuz çalışmanın veya hareketin devamı halinde partimizin milliyetçi hareketin zarar göreceğini bilerek, ileride daha üzücü olayların meydana gelmemesi açısından biz yönetim olarak çekilip istifa etmeyi en iyi ve en hayırlı karar olarak gördük. İçimiz buruk, biraz sıkıntılı ve üzüntülü de olsak hareketimizin menfaati için çekilmeyi yönetimi başka arkadaşlara devretmeyi uygun bulduk."
 
MHP Elazığ il başkanlığından istifa eden Behçet Susmaz kendisi ile birlikte il yönetiminde yer alan 19 arkadaşının daha istifa ettiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız