SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekilinin İddiası

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın referandumun geçmesi durumunda Türkiye'nin bölüneceği sözünü hatırlatarak, "Türkiye bölünecek diyenlerin partileri bölünüyor" dedi.

AKP İl Başkanlığı'nda düzenlenen geleneksel halk gününe nöbetçi milletvekili olarak katılan Öz, burada açıklamalarda bulundu. Öz, "Referandum öncesinde ülkede de çok değişik sıkıntılar yaratmaya çalıştılar. Bunlardan bir tanesi eski CHP genel başkanı Deniz Baykal, bir konuşmasında 'Eğer 12 Eylül'de evet oyu çıkarsa, Türkiye'nin bölüneceğini' söylemişti. Bende o zaman 'Doğru bir tespit, Bölünecek olan CHP'nin kendisi' demiştim. Şuanda CHP çatırdamaya başladı.' MHP taban ile tavan arasında sıkışıp kaldı. Bu ülkede millete rağmen bir şey olamayacağını tüm siyasi partiler anlamış oldu. Arkasına, önüne, yanına milletin kendisini alırsan siyasette de var olursun, her zaman her yerde var olursun. Ama milletin kendisini değil de, yıllardan beri bu ülkenin kaymağını sömüren bir avuç mutlu insanlardan yana saf durursan sonu bu oluyor. Bu referandum genel seçim olmamasına rağmen, AK parti'nin güvenoyu olmasına çevirdi. Çok değişik iftira ve iddialarda bulundu. Ama milletimiz akli selim ile bunlara fırsat vermedi" şeklinde konuştu.

Öz, "Türkiye eskisi gibi olmayacak. Türkiye'de kardeşliğin pekiştiğini göreceksiniz. Yıllardan beri bu ülkenin yarası olan PKK terör örgütü sona erecektir. PKK terör örgütünü kimlerin taşeronu olduğunu görüyorsunuz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülkede terörü bitirecektir. Bazı çalışmalar yapılıyor" dedi.

Öz, halk gününe katılan vatandaşların şikayet ve temennilerini dinledi. Vatandaşların şikayet ve talepleri not alınarak, geri dönüş için vatandaşlara bilgi verileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız