SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekilinin Kardeşi Yaralandı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak ile ANAP eski Malatya Milletvekili Münir Doğan Ölmeztoprak'ın kardeşi Osman Nuri Ölmeztoprak'ın dün gece tabancayla ayağından vurularak yaralandığı bildirildi. İlk etapta "kızgınlık" nedeniyle olayı kendisinin yaptığı iddiaları ortaya çıkan eski milletvekili Ölmeztoprak ise daha sonra yaptığı açıklamada, kardeşinin kazaen kendisini vurduğunu bildirdi ve olayın ayrıntılarını anlattı.

OLAY VE İLK İDDİA..
Olayın dün gece Sivas Caddesi'nde Osman Nuri Ölmeztoprak'a ait evde meydana geldiği, bildirildi. Yaralı, ağabeyi olan eski milletvekili Münir Doğan Ölmeztoprak tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, eski milletvekilinin acil serviste ilk önce kardeşini kendisinin yaraladığını söylediği, daha sonra verdiği ifadede kardeşinin silahla oynarken kendisini yaraladığını ifade ettiği, yaralı kardeşin de bu durumu teyit ettiği öğrenildi.

Sol ayak bileğinden yaralanan Osman Nuri Ölmeztoprak'a Malatya Devlet Hastanesi'nde yapılan ameliyatla kurşunun çıkarıldığı bildirildi.

Polis, yaralı Osman Nuri Ölmeztoprak ve eski milletvekili Münir Doğan Ölmeztoprak'tan el svapları aldı.

Olayda kullanılan 6.35 mm çaplı ruhsatsız tabancaya da el konulduğu, ifadesinin alınmasından sonra eski milletvekiline gözaltı işleminin yapılmadığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Osman Nuri ile Münir Doğan Ölmeztoprak'ın öz kardeş, AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın ise anne ayrı baba bir kardeşleri olduğu öğrenildi.

"ISRAR EDİLİNCE.."
Bu arada ilk etapta görevlilere, olayı kendisinin yaptığını söylediği ifade edilen eski milletvekili Münir Doğan Ölmeztoprak ise, kardeşinin kendisini yaraladığını belirterek, yaşananları ve yanlış anlaşılmanın nedenini şöyle anlattı:

"Kardeşim, Sivas Caddesi'ndeki evinde, babadan kalan 6.35 tabancayı bağdaş kurmuş vaziyette temizlemek isterken, silah ateş almış ve sol ayak bileğinden giren mermi, sol topuğa kadar ilerlemiş. Olay 23.45 gibi meydana gelmiş. Bana haber verince hemen eve gittim ve oradan hastaneye kaldırdık. Acil serviste bir yandan doktor bulmaya, bir yandan ameliyat hazırlıkları ve kan tedarikiyle ilgili uğraşırken, oradaki görevliler ısrarla yaralı kardeşimin ifadesini almak isteyince, ondan uzaklaşmaları ve o halinde rahat bırakmaları için kendimi tanıtıp, kızgınlıkla 'Ben vurdum kardeşim' dedim. Kardeşime müdahale yapıldı. Sonra ben Beydağı Karakolu'nda ve sabah da savcılıkta verdiğim ifadelerle olayın gerçek şeklini, kazaen meydana geldiğini ve benim daha sonra eve gittiğimi, gittikten sonra yaşananları tüm ayrıntılarıyla anlattım. Olayın gerçek şekli bu ifadelerde ayrıntılarıyla mevcuttur." diye konuştu.

Kardeşiyle aralarında herhangi bir sorun olmadığını belirten Ölmeztoprak, polisin silahın kimin elinde patladığını saptamak için el svaplarını aldığını, gerçek durumun bu incelemede de ortaya çıkacağını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız