SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekilinin Kayınpederinin Sözü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir restoranın açılış törenine protokol üyeleri yoğun ilgi gösterirken, işyerinin açıldığı yerin mülkiyet sahibi, CHP Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç'ın kayınpederi İsmail Özdemir (fotoğraftaki), 5 bin dönüm arazisini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağına dair söz verdi.

 

İnönü Caddesi'ndeki Sarı Kurdela Cafe Restoran'ın açılışına, Vali Halil İbrahim Daşöz, İstanbul Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Ölçüler ve Tartılar Genel Müdürü Atilla Şahin, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, Türk Halk Müziği Sanatçısı Selahattin Alpay, Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ve bazı futbolcular ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. İl Müftü Yardımcısı Mahmut Karatepe'nin dualarıyla gerçekleştirilen açılışta kurdele protokol üyeleri tarafından kesildi.

 

Açılışta konuşan Vali Daşöz, kentin standardının yükseltilmesinde ve ilin tanıtılmasında bu gibi işyerlerinin önemine dikkat çekerek, "Bu gibi standardı yüksek işyerlerinin şehrin tanıtımına katkısı olacağı gibi çıtanın yükselmesine de katkı sağlayacak. Bir buluşma noktası olacaktır" dedi.

 

Sarı Kurdela Cafe Restoran'ın yönetim kurulu başkanı Gürsel Salik ise, önemli bir hizmete imza attıklarını kaydetti.

 

İstanbul Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er de, Malatyalıların başarılarına değinerek, "İstanbul'da Malatyalılar ve Pütürgeliler olarak önce handa hamallık ve bekçilik yapmışız. Sonra ya o hanı almışız veya hanın şefi olmuşuz. Yani Malatyalılar olarak başarılara ve büyük hizmetlere imza atmada öncülük etmişiz" diye konuştu.

 

Türk Halk Müziği Sanatçısı Selahattin Alpay ise, Malatyalı merhum sanatçı ve bestekâr Fahri Kayahan'ın 'Sarı Kurdela' isimli türküsünden yola çıkılarak açılan işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Törene katılan Milletvekili Kılıç'ın kayınpederi, mülkiyet sahibi İsmail Özdemir de, restoranın yerinin kendisinin olduğunu hatırlatarak, "Havaalanı yolu üzerinde bulunan Bindal Köyü'ndeki 5 bin dönüm arazimi Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım" ifadesini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız