SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekilleri İlçelerde

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:26:39
Milletvekilleri İlçelerde
A- A+ PAYLAŞ
 
Doğanşehir'i ziyaret eden AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir’e önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi. 
 
Beraberindeki partililerle birlikte Doğanşehir ilçesini ziyaret eden Çalık, partinin ilçe yönetimi ve partili belediye başkanları ile toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Çalık, “Yaklaşık 10 yıldır iktidar olan AKP Doğanşehir'e sayısız ve sınırsız hizmetler yapmıştır. Doğanşehir'in ve beldelerinin ve hatta mezralarının içme suyu, sulama suyu ve yol çalışmaları tamamen bitmiştir. Doğanşehir Devlet Hastanesi'nin yenilenmesi için yer çalışmalarını bizzat ben kendim yaptım. Göletlerimizin yapımı devam ediyor ve inşallah hizmet konusunda eksiklerimiz yok ama çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
 
Çalık, beldelere ve köylere de ziyaretlerde bulundu.
 
FINDIKLI DARENDE'DE..
Bu arada AKP  Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı da, Darende ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu. 
 
Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ı da ziyaret eden Fındıklı’ya, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte partili yöneticiler eşlik etti. İlçe merkezindeki esnafları ziyaret eden Fındıklı, sorun ve talepleri dinledi. Daha sonra Başkaya köyüne geçen Fındıklı, buradaki yol yapım çalışmalarını inceleyerek, köylülerden gelen talepleri imkanlar ölçüsünde çözeceklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız