SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekilleri Malatyaspor İçin Yollarda

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'a katkı amacıyla sarı-kırmızılı kulüp tarafından düzenlenen ve bir süre önce biletleri satışa çıkarılan Malatyaspor Eşya Piyangosu'na bir katkı da CHP Malatya Milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ve Muharrem Kılıç'dan geldi. İki milletvekili ana caddelerde, sokaklarda dolaşarak Malatyaspor piyango biletlerini sattılar.

Bilet satışına PTT önünde başlayan iki milletvekiline Malatyaspor yöneticileri Ali Cengiz ve Murat Gümüş de eşlik etti. 4'ü otomobil 444 hediyenin dağıtılacağı, 100 bin adet bastırılan ve tanesi 10 YTL olan, 25 Mayıs'ta çekilecek piyango biletlerini yoldan geçen vatandaşlar ile ziyaret ettikleri işyerlerinin sahiplerine satan milletvekillerine vatandaşlar ilgi gösterdiler.

İlk olarak kendileri adına 100'er bilet satın alan iki milletvekilinden Muharrem Kılıç, "Malatyaspor kulübü bugün sıkıntılı günler geçiriyor. Sıkıntıların çözümü için ekonomik anlamda da güçlü olmak gerekli. Bu nedenle kulüp yönetimince başlatılan Eşya Piyangosu nu bizlerde destekliyoruz. Malatyaspor’un Malatya’ya önemli katkıları bulunmaktadır. Bu nedenle Malatya halkının konuya duyarlı olacaklarına inanıyoruz” dedi.

Aslanoğlu da, her Malatyalının, kulüplerine gelir sağlamak amacıyla düzenlenen piyango çekilişine ilgi göstereceğine inandıklarını, kendilerinin davranışının bu konudaki duyarlılığı sergileyerek, Malatyalıları harekete geçirmeyi hedeflediğini söyledi.

İki milletvekilinin PTT önü, İnönü Kapalı Çarşısı ile çevresindeki satış çalışmaları sırasında, kendilerinin satın aldığı dışında 300 dolayında Malatyaspor Eşya Piyangosu bileti sattıkları bildirildi.

Bu arada, milletvekili Aslanoğlu'nun, bilet satmak istediği bazı işyerlerindeki muhataplarının çalışan işçiler olduğunu öğrenince, birer bilet verip, parasını kendisinin ödediği gözlendi.

HABER-FOTO: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız