SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletvekillerimiz İş Bölümü Yaptı"

0
Güncellendi - 2016-02-03 00:40:22
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin başkanlığında Malatya ile ilgili yatırım ve projelerin konuşulduğu ikinci toplantı gerçekleştirildi.

Gümrük ve Ticaret bakanı Tüfenkci’nin makamında gerçekleştirilen toplantıya Vali Süleyman Kamçı ile AKP Malatya Milletvekilleri Taha Özhan, Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile aynı zamanda Malatyalı olan Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş ve AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı katıldı.

Toplantı hakkında bilgi veren AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya’da devam eden yatırımların, yeni projelerin görüşüldüğünü belirterek, “Malatya’daki tüm sektörlerde devam eden yatırımların son durumları ve yaşanılan sıkıntılar ile Malatya'mıza kazandırmak istediğimiz yeni yatırım projelerini konuştuk. Yatırımlarla ilgili olarak yol haritamızın son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.

Kahtalı, “Yatırımların bakanlıklar nezdinde takip edilmesi konusunda milletvekillerimiz arasında bir iş bölümü yapıldı ve her bakanlıkla ilgili olarak milletvekillerimiz çalışma alanlarını belirlediler. Milletvekillerimiz bu çalışma ile yatırımlarla ilgili olarak hem yatırımları takip edecekler, hem de her hangi bir sorun yaşandığında direk devreye girecekler. Bu iş bölümü ile yatırımlar bakanlıklar nezdinde daha hızlı takip edilmiş olacak. Toplantıya Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş’te katılarak, Malatya’daki sağlık yatırımları ve projeleri hakkında istişarede bulunuldu” şeklinde bilgi verdi.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Bu dönem Malatya’nın daha fazla yatırım alması ve devam eden yatırımların zamanında bitirilerek hizmete girmesi için istişare toplantılarımızı belli aralıklarla gerçekleştireceğiz. Bu konuda sayın bakanımız Bülent Tüfenkci’nin başkanlığında ikinci toplantımızı yapmış olduk.  Milletvekillerimize çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Sarıg Erük (8 yıl önce)
    Hangi yatırımlar ile ilgili konuştuklarını niye açıklamıyorlar... .. neden diğer partili vekiller çağırılmıyor?... gerçekten merak ediyorum bir vatandaş açıklasın bu milletvekillerinin şimdiye kadar Malatya'ya katkılarını? Kaç senedir rekor oy veriyor bu şehir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kanaat (8 yıl önce)
    İş bölümü hassasiyeti kadar . Kabe konusunda da hassas olup iki kelime etseydiniz. Kabe de Başbakanı görünce pop sanatçısı görmüş gibi çılgına dönenler, Kabe’ye sırtınızı dönerken hiç mi içiniz sızlamadı. Ey bu zatlara hiç sesini çıkarmayan AKP liler. Neredesiniz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • temel (8 yıl önce)
    Bakan olarak şehrin tüm projeleri için toplantı yapıyor Vali,BB Başkanı Ak parti İl baş çağırıyorsanız bu şehrin seçilmiş millet vekili Veli Ağbabayı çağırmıyorsanız bu partililer arası muhabbet toplantısı olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (8 yıl önce)
    KURU KALABALIK MALATYAYA NE YAPTINIZ ŞİMDİYE KADAR
    0
    0
    Yanıtla
  • fikret (8 yıl önce)
    ak partiye sözüm yok ama malatya yerelde beceriksiz yöneticiler yüzünden Türkiye'nin en geriye giden şehridir. anca yeşili ve ağaçları katledip ancak avm'nin yanına avm yaparlar. avm yapacaksan git şehrin diğer ucuna yap.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (8 yıl önce)
    TOPLANTIDAN ZİYADE İCRAAT BEKLİYORUZ. ELAZIĞ SAĞLIKTA MALATYA YI KAT BE KAT SOLLADI DAHA AZ NÜFUSU İLE. SİZ NEYİ BEKLİYORSUNUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • İcraat (8 yıl önce)
    İkinci toplantıda ilk toplantıda konuştuklarınızın % kaçını yaptınız??? Diye sordunuzmu kendinize
    0
    0
    Yanıtla
  • cihangir (8 yıl önce)
    Bu masadakilerin hiçbiri iğnenin ucu kadar iş yapamazlar. Görüntü olsun diye boy gösteriyorlar. Vatandas ile muhatap olmazlar. Vatandas ile gorusmuyorlar zaten. Ama insanımız bunu hak ediyor.
    0
    0
    Yanıtla