SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Milletvekillerinden Bekliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor yöneticilerinden Muharrem İmik, Faysal Elkoca, Yüksel Koca ve Veysel Karaçay, Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenlediler.

Yönetim Kurulu adına açıklamalarda bulunan Basın Sözcüsü Faysal Elkoca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a geçtiğimiz hafta sonunda Malatya’yı ziyareti sırasında Malatyaspor’un sorunlarına ilişkin iletilen talepler, Başbakan’ın destek sözleri, 1-1 berabere tamamlanan Elazığspor maçı, Kongre söylentileri ve ertelenen Mardinspor maçı hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

Malatya Park Alışveriş Merkezi, Anaokulu ve İnönü Üniversitesi’ndeki bazı birimlerin açılışına katılmak üzere 14 Kasım Cumartesi günü Malatya’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, katıldığı bir yemek sırasında Malatyaspor’un içinde bulunduğu sorunlara ilişkin taleplerini iletme fırsatı yakaladıkları için mutlu olduklarını söyleyen Basın Sözcüsü Elkoca, ”Başbakanımız Erdoğan’a Malatya’da katıldığı bir organizasyonda Malatyaspor’un yaşadığı sorunlar ve devre arasında transfer izni alınması için gereken para ihtiyacını ilettik. Bu görüşmenin yapılmasını sağlayan Ak Parti Milletvekili Öznur Çalık’a teşekkür ediyoruz. Başbakanımız da bize çok olumlu yaklaştı ve ilettiğimiz sorunların çözülmesi için orada bulunan işadamlarımıza dönerek Malatyaspor’a yardım edilmesini istedi. Ancak işadamlarımız yine sessiz kaldılar.Başbakan Erdoğan, kendisinin de katılacağı bir toplantı düzenlemesini ve oradan sağlanacak kaynağın Malatyaspor’a aktarılmasıni uygun gördü.

Bizlerde artık bu toplantının en sürede hayata geçmesini bekliyoruz. Bu toplantıyı doğal olarak milletvekillerimiz organize edecekler, çünkü talimatı Başbakan Erdoğan vermiştir. Yönetim olarak toplantının Aralık ayında yapılmasını uygundur diyoruz. Çünkü Ocak ayında transfer dönemi başlayacak.Aralık ayında toplantı yapılır oradan kaynak yaratabilirsek transferin önünü açar ve takıma takviye yapabiliriz.Malatyaspor’un kurtulması adına bu toplantı çok büyük önem taşıyor.

Eğer bu toplantı yapılmaz ise Yönetim Kurulu olarak Başbakanımız Tayyip Erdoğan’ın katılacağı bir toplantı ya da ziyareti takip ederek Malatyaspor Kulübüne verdiği sözü hatırlatacağız. Yani Tayyip Erdoğan, Edirne veya Kars’a gitsin, biz de gideceğiz ve sorunları tekrar söyleyeceğiz. Yönetim Kurulu olarak taşın altına elimizi koyduk. Herkesin destek vermesiyle bu sorunları aşıp takımımızı ligde kalmasını sağlayacak ortamı yaratacağız.” dedi.

Malatyaspor Basin Sözcüsü Faysal Elkoca ayrıca Elazığ’da oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan Elazığspor maçında ekip olarak güzel bir futbol oynamalarına rağmen sahadan 1 puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını söylerken “ Bilindiği üzere Malatyaspor ile Elazığ maçları hep gergin ortamlarda oynanmıştır.Ancak son oynadığımız maçta hiç bir olay yaşanmadı.Elazığ Emniyeti her hangi bir tatsız olay yaşanmaması için yol güzergahında çok güzel tedbirler almıştı. Hiç bir olay yaşanmadı. Elazığıspor Yönetim Kuruluda bizimle çok yakından ilgilendi ve güzel bir ev sehipliği yaptı. Elazığ Emniyet Müdürlüğü ve Elazığspor yönetim kuruluna bu yaklaşımlarından ötürü teşekkürlerimizi gönderiyoruz ” dedi.

Faysal Elkoca, bir basın mensubunun “ Konge söylentileri var, doğru mu?” şeklindeki bir sorusuna ise” Yönetim Kurulu olarak takıma transfer yapılmasını sağlayacak ortamı yaratmak için mücadele ediyoruz.Kulüpten alacaklı durumda olan teknik adam, futbolcu, kişi ve kurumlarla görüşmeleri sürdürüyoruz.Eğer bu konuda somut gelişmeler yaşanır ise kongre yapabiliriz. Ancak şu anda net bir şey belli değil” yanıtını verdi.

Faysal Elkoca son olarak 8 futbolcusu Domuz Gribine yakalanan Mardinspor’un talebi üzerine Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 22 Kasımda Malatya’da oynanması gereken Malatyaspor-Mardinspor maçının ertelendiğini açıklarken” Mardinspor maçımız Federasyon tarafından ertelendi.Yönetim olarakta teknik heyetimizin isteği doğrultusunda takıma 3 gün izin Verdi.Pazar gününden itibaren Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarına başlayacağız” ifadesini kullandı.

ARŞİV FOTO: Malatyaspor'un sorunları, Anemon Otel'deki bir toplantıda Başbakan Erdoğan'a iletilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız