SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekillerine Ağır Suçlama

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:57
Milletvekillerine Ağır Suçlama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya milletvekillerinin Malatya’ya ihanet içerisinde olduklarını iddia eden Battalgazi Bağımsız Belediye Başkanı Ali Ekinci, “Kendi geleceğiniz ve kendi istikbaliniz için bir dik duruş gösterip tepkinizi ortaya koyun” dedi

Malatya Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkanı Ali Ekinci, yerel seçim çalışmaları kapsamında Taştepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Burada mahalle sakinlerine hitap eden Ekinci, bazı uyarılarda bulunarak, “Sizleri,  Yamaç ve Beydağı’nda mağdur edilen insanlar gibi mağdur etmelerine müsaade etmeyin. Kazansak da kazanmazsak da biz her zaman sizlerin hakkınızı savunacak kardeşlerinizden biri olacağız, her zaman, her yerde yanınızda olacağız. Sizleri özellikle bir konuda uyarıyorum. Lütfen kendinizi başkalarına yem etmeyin. Birileri sizin kaderinizle, geleceğinizle oynamasın” şeklinde konuştu. 

Malatya milletvekillerinin Malatya’ya ihanet içerisinde olduklarını iddia eden Ekinci, “Sizin oy verip de seçtiğiniz o milletvekilleriniz size ihanet içindeler, bunu bilin. Eğer samimi olsalardı yerelde seçilecek bir mahalli idareci veya hizmetkarların sizin iradenizle seçilmesini tavsiye edeceklerdi, sizin düşüncelerinize müracaat edeceklerdi. Bunların öyle bir hesabı yok. Kendi geleceğiniz ve kendi istikbaliniz için bir dik duruş gösterip tepkinizi ortaya koyun” dedi.

Ali Ekinci, 30 Mart’ta Malatya’nın yerel yöneticilerine gereken cevabı halkın vereceğine vurgu yaparak, “Sizinle ve iradenizle alay eden o insanlara 30 Mart’ta gereken cevabı verin. Bu sizin hakkınız. Bunu Ali Ekinci ve birilerinin hatırına değil, kendiniz için yapın. Çünkü burada mağdur olan sizlersiniz. Buradaki her arsa sahibi, her mülkiyet sahibi, güzel bir imarla en azından 4-5 kat daire sahibi olabilecek kadar değerli bir yerdesiniz. Ama bu mülkiyetlerinizin bugüne kadar gecekondu konumunda kalması ve imarlarının yapılmayışı sadece sizin mülkiyetlerinin değer almaması içindir. Bu değeri siz elinize alıp kentsel dönüşüm projesi altında birilerine peşkeş çekmeye çalışıyorlar. Uyanık olun” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız