SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekillerine Teşekkür

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, yapılan "haksız" bir uygulamaya son verilmesi nedeniyle CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ile AKP, CHP, MHP ve DTP'li milletvekillerine teşekkür etti.

Koyun, bu konudaki açıklamasında şöyle dedi:

"TBMM Genel Kurulunda, görüşülmesine devam edilen Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununda değişiklik öngören tasarının 6. bölümünde yer alan 94. maddeye, AK Parti, CHP, MHP ve DTP'li milletvekilleri tarafından ortak bir önerge verilerek, 2022 sayılı yasa çerçevesinde devletten “sakatlık maaşı” alan binlerce engelli vatandaşlara yapılan yersiz ödemelere af getirildi.

65 Yaşını Doldurmuş, Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanuna eklenmesi kabul edilen maddeye göre, kanun kapsamındaki kişilere, kanun yürürlüğe girdiği tarihe kadar yersiz ödenen ve geri alınması gereken aylıklar ve bunlardan doğan ceza ve faizler terkin (silinecek) edilecek. İlgililer hakkında herhangi bir idari ve icra takibi yapılmayacak.

Önerge ile eklenen bu maddeyle yaklaşık 81 bin engelli vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesini sağlayan AK Parti, CHP, MHP ve DTP'li milletvekillerine ve önergede imzası bulunan Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’na Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi olarak çok teşekkür ediyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız