SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekillerine Yeni Odalar

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:46:55
Milletvekillerine Yeni Odalar
A- A+ PAYLAŞ

Mimar ve mühendis milletvekilleri, yapımı devam eden Yeni Halkla İlişkiler Binası'nı gezdi, örnek milletvekili odasını inceledi.

Yeni hizmet binasında 24 metrekareden oluşan toplam 472 milletvekili odası bulunuyor.

Komisyon toplantı salonları randevulu sistemle çalışacak, bir toplantı salonu bir komisyona tahsis edilmeyecek.

Plan ve Bütçe Komisyonu ile KİT Komisyonu dışındaki bütün komisyonlar, yeni binaya gelecek, odalara giriş manyetik kartla yapılacak.

Milletvekilleri de inceledikleri örnek odayı ve binayı AA muhabirine değerlendirdi.

İnşaat mühendisi AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, projenin, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın TBMM Başkanı olduğu dönemde başladığını anımsattı. Aksak, ''Yeni binadaki odalar mevcut odalara göre çok iyi'' dedi.

Mimar olan CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz de binada daha önce de inceleme yaptıklarını belirterek, ''Bu binanın ana binayla mimarı açıdan uyumlu olmasını beklerdim'' eleştrisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız