SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Milletvekilliğinde Gözüm Yok!''

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Eminönü Belediye Başkanı hemşehrimiz Nevzat Er, Doğanyol 1. Kültür ve Nar Festivali için geldiği Malatya'da ziyaretlerde bulundu. Er, AKP'yi ziyareti sırasında, basın mensuplarının sorusu üzerine milletvekilliğini düşünmediğini söyledi.

"MİLLETVEKİLLİĞİNDE GÖZÜM YOK.."
Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, milletvekilliğinde gözünün olmadığını, belediye başkanı olarak görevini sürdürmeyi düşündüğünü söyledi.

Malatya'nın Doğanyol İlçesi'nde düzenlenen Nar Festivali nedeniyle İstanbul'dan Malatya'ya gelen Malatya'nın Pütürge İlçesi Tepehan Beldesi doğumlu olan Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca'yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Er, "Milletvekili adayı olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna karşılık, "Gerçi milletvekili seçimlerine bir yıldan fazla süre var ancak, şimdiden ne diyelim. Ben mesleğimden memnunum. Milletvekilliğinde gözüm yok" dedi.

KARŞILIKLI İLTİFAT..
Er'in, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaretine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bültende, ziyaret şöyle yansıtıldı:

".Malatya Doğanyol İlçesinde düzenlenen “1. Kültür ve Nar Festivali”ne katılmak üzere ilimize gelen İstanbul Eminönü Belediye Başkanı hemşerimiz Nevzat Er, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

27 Ekim Cuma günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er’i Malatya Belediyesinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, İstanbul’da yaşamakta olan, bürokraside, siyasette, eğitimde, iş alanında belli bir seviyeye gelen Malatyalılar’ın kendileri için bir iftihar kaynağı olduğunu söyledi.

Başkan Akın, Nevzat Er gibi şahsiyetlerin, hem Malatya’yı İstanbul’da temsil ettiklerini, hem de siyasette başarıyı temsil ettiklerini ifade ederek, “Ben Cenab-ı Hakk’tan başarılarının daim olmasını istiyorum. Kendilerine ‘Siz iki imparatorluğa payitahtlık (başkentlik) yapmış şehrin merkezini yönetiyorsunuz’ diyorum. Başarıları hem Malatyamız, hem İstanbul, hem de Türkiye’miz için bir kazançtır” dedi.

Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er ise ziyaret sırasında, hem Doğanyol’da düzenlenen “1. Kültür ve Nar Festivali”ne katılmak, hem de bayram ziyaretlerinde bulunmak için Malatya’ya geldiğini belirterek, Malatyalılar şahsında Belediyeyi ziyaret ettiğini söyledi.

Malatya’nın memleketleri olduğunu, bu topraklardan İstanbul’a gittiklerini ifade eden Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, “Sizi seviyoruz. Gerçekten güzel çalışmalar da yapıyorsunuz. Siz nasıl ki buradan bizi, İstanbul’u takip ediyorsunuz, izliyorsunuz; Biz de sizi İstanbul’dan izliyoruz. Tabi ki yapılacak çok iş var. Ama bardağın dolu tarafından bakmak lazım. Bardağın dolu tarafından baktığınız zaman çoğu dolu, az boşluk var diyebilmeliyiz. Elbette bardağın boş tarafını da göreceğiz, görmezden gelemeyiz. Ama neticede yapılan işler de var. Halk bunu biliyor, görüyor, izliyor” dedi.."

MUHTARLARA BİLGİSAYAR..
Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Malatya Muhtarlar Derneği'ne bilgisayar hediye etti.

Malatya Muhtarlar Derneği'nde düzenlenen bilgisayar teslim töreninde konuşan Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, kendisinin de hemşerileri olduğunu hatırlatarak, Malatya'nın Doğanyol İlçesi'nde düzenlenen Nar Festivali nedeniyle kente geldiğini bildirdi. Konuk Başkan Nevzat Er, "İstanbul'da gündüz 4 milyon insanın yaşadığı yerde belediye başkanlığı yapıyorum. Kendi bölgemde, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak ve 2 belediye başkanı daha Malatyalı. Malatyalıları en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz" dedi.

Ramazan ayında Eminönü'nde düzenledikleri programlarla Ramazan ayını coşkuyla geçirdiklerini ifade eden Er, şimdi de Malatya Muhatarlar Derneği'ne söz verdikleri bilgisayarı teslim etmenin sevincini yaşadıklarını kaydetti. Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, derneklerine aldığı bilgisayar için başkana teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız