SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milli Araya Galibiyetle Girmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2018-11-08 02:37:52
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un sağ bek oyuncusu İssam Chebake, Trabzonspor karşısında galibiyet alıp, milli araya mutlu girmek istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Chebake, yoğun bir maç periyodundan geçtiklerini ifade ederek, bir hafta içerisinde oynadıkları üç karşılaşmayı da galip tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Fas asıllı oyuncu, "Yoğun bir maç periyodundan geçtik. 2'si lig 1'i kupa olmak üzere 3 karşılaşmadan da galibiyetle çıkmak mutluluk verici. Aytemiz Alanyaspor maçında çok iyi mücadele ettik. Sonucunda da 3 puanı aldık" dedi. 

Chebake, kendi performansına ilişkin, "Sezona sakatlıklarla başlamıştım. İyi bir hazırlık dönemi geçiremedim. Ritmim oturunca da eski İssam izlenecek hale geldi" değerlendirmesinde bulundu. 

Hedefleriyle ilgili de açıklamada bulunan Chebake, "Her futbolcunun amacı milli takımdır. Ama şuan düşünmemiz gereken bir kulüp performansı var. Kulüp performansı olmadığı sürece milli takımda olmayacaktır" dedi.

Chebake, Cuma günü sahalarında Trabzonspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Milli takım arasına girmeden önce alınacak galibiyet önemlidir. Milli takım arasındaki çalışmalarda hırslı ve motiveli bir şekilde geçer. Geçen sezon Trabzonspor maçında iyi oynadık ve galibiyet aldık. Aynısını bu sene tekrar etmeyi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    ts de burak yok. Rakibi bu hafta parçalamalıyız. En az 2 3 farklı galibiyetten aşağısı beni kesmez.
    0
    0
    Yanıtla