SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milli Birlik İçin 'Evet' Diyeceğiz"

0
Güncellendi - 2017-03-08 22:10:40
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, “Ülkemizin bölünüp parçalanması için hevesle mücadele veren kesimlere fırsat vermemek için milli birlik beraberliğimizin güçlü olması için ‘Evet’ diyeceğiz” dedi.

Yazıhan Türkmen Dağ köyleri Dernek Başkanı İsrafil Çatalkaya, Ahi Evran İş Adamları Dernek Başkanı Mehmet Gürbüz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem’i ziyaret ederek referandum süreci ile ilgili bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Yazıhan Türkmen Dağ köyleri Dernek Başkanı İsrafil Çatalkaya ziyaretlerinin sebebinin referandum kararı ile ilgili bilgi almak olduğunu söyleyerek, “Referandum yapılıyor. Bazı siyasi partilerimiz Evet, bazı siyasi partilerimiz ise 'hayır' diyor. Birebir yetkili ağızlardan bilgi almak için STK’larla birlikte hayır dersek ülkemize yöremize ne gibi faydaları olur. Evet dersek ilçemize, ilimize ve yöremize ne tür faydalar sağlayacak" dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem de mili birlik ve beraberlik için 'evet' dediklerini belirterek, “Biz parti olarak savunduğunuz şey ülkenin bekası cumhuriyetin idaresi milli mutabakatın kolay sağlanması milli birliğin kolay sağlanması misakı milli sınırlarımızın korunması terörün ülkemizden temizlenmesi dış güvenliğin sağlanması iş güvenliğinin sağlanması anayasa değişikliği ile daha kolay bir hale geleceğine inandığımız için ‘Evet’ diyoruz. Son zamanlarda biliyorsunuz gerek içerde gerek dışarda yaşanan gelişmeler ülkemizi zaman zaman sıkıntılı durumlara sokmuştur. En son 15 Temmuz hadisesi milletimizi üzmüştür. Böyle bir tehlikeli hareketin ülkemizde vuku bulması birçok ülkeyi sevindirmiştir. Ülkemizin bölünüp parçalanması için hevesle mücadele veren kesimler var. Bu kesimlere fırsat vermemek için milli birlik beraberliğimizin çok güçlü olmasına gerektiğine inanmak için bu kampanya da ‘Evet' diyeceğiz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • mustafa (7 yıl önce)
    Gercek,ulkuculer,gibi,bende,hayir,diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman ALBAYRAK (7 yıl önce)
    HANGİ MİLLİ LİKTEN BAHSEDİYOR BAŞKAN. O DEDİĞİN ŞEY AYAKLAR ALTINA ALINMAMIŞ MIYDI. BARİ AYAKLAR ALTINDAN KURTAR DA SANA İNANALIM.
    0
    0
    Yanıtla
  • israfil çatalkaya (7 yıl önce)
    Basın olarak yeni STK lara zaman ayırıp haber yaptığınız için teşerkür eder saygılarımı sunarım . bu ziyaretler bitince işallah malatyada yeni bir gün doğacak basın yolu ile haber vereceğiz tşk israfil çatalkaya
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (7 yıl önce)
    Referandumda insanlar değişecek maddelere bakarlar özgür iradeleriyle oylarını verirler bu ya evet olur veya hayır olur saygı duymak lazım. Şimdi sayın Mehmet Erdem e sormak istiyorum (kendilerini Adıyaman belediye başkanlığından beri tanırım) bir ülkücü olarak on beş yıldır malum şahıslar ve çevrelerce ülkücülere yapılan hakaretleri ithamları küfürleri zulümleri nerenize koyuyorsunuz nasıl hazmediyorsunuz ben bunları düşündükce bu büyük dava için vurulup kollarıma düşen daha sonra da şehadet mertebesine ulaşan Abuzer Mutlu kardeşime ve diğer şehit ülkücü kardeşlerimin mahşer günü yüzlerine nasıl bakacağım diye kahroluyorum.Acaba siz başkan ne hissediyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperenler (7 yıl önce)
    Bizde Muhalif Ülkücüler Olarak Hayır Diyeceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhalif diye diye siz demi HDPKK ile aynı safta yer almaya başladınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Genç Osman (7 yıl önce)Yüksel isimli kullanıcı yorumuna
    Yüksel Beg, Şehitlere "Kelle" diyenlerle, İmralıyla görüşenlerle, Oslo'da teröristlerle uzlaşma arayanlarla, Haburda "megri-megri" diyenlerle aynı safta olmayanlara "MUHALİF" denir. Hadi gel Sende safımıza katıl. Milleti yanıltma. Unutma ki başkanlığı dün de bu günde Teröstler ve Amerika uşağı fetöcüler destekledi. Eğer Milliyetçi isen, Başbuğ Alpaslan TÜRKEŞ'in yoluna davet ediyorum. Kurtların şanlı otağına bekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler HAYIR diyor. MHP li koltuk sevdalı yöneticiler Evet diyormuş, Münfesih olmuş Tek başkanlı bir MHP Malatya il yönetimi evet diyormuş. Partiyi düşürdüğünüz duruma bak yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla