SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Milli Devlet Çizgileri Yok''

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Sezer, AKP hükümetinin milli bir devlet çizgisi ortaya koymadığını savundu.

SP Malatya İl Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında hükümeti eleştiren Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sezer, "En başta gelen konulardan biri olan ekonomi IMF'nin elinde. Yani Türkiye'de AKP hükümeti milli bir devlet çizgisi ortaya koymuyor, bunun dışında bir çizgi içersindedir" dedi.

Hükümet, IMF ve Dünya Bankası'nın direktiflerini aşamadığı için yoksulluk, işsizlik ve reel ekonomideki çöküş gibi temel ekonomik sorunlara çözüm üretilemediğini öne süren Sezer, "Bölgede dost bildiğimiz unsurların oyunlarını bozacak donanıma sahip olmadığı için ülkemizin parçalanmasına yönelik çabalar cesaret buluyor. Kendisine iktidarı veren milletle yaptığı mutabakatı yerine getirememenin acziyeti hükümeti hırçınlaştırıyor, tavizlere ve anlamsız polemiklere sürüklüyor.

Gerçekten, AKP seçim öncesi milletle üç konuda mutabakat yapmıştı; ekonomik pastadan millet çoğunluğuna daha fazla pay vermek, milletin özgürlük alanlarını genişletmek ve mevcut statükoyu millet lehine değiştirmek. Ancak, aradan geçen 4 yıla yakın bir süreye rağmen bu konuların hiçbirisinde iyileştirme sağlanamamıştır. Belki hükümet bu konularda adım atmak istemiştir, ama her adımdan sonra geri adımlar atmak zorunda kalmıştır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız