SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Eğitim'de Bulut Yeniden..

A- A+ PAYLAŞ

Hamza Doğuç'un, ikinci kez 6 ay süreyle Ankara'da görevlendirilmesinden sonra Milli Eğitim Müdürlüğü görevine vekaleten, İlköğretim Müfettişi Mehmet Bulut'un yeniden getirildiği bildirildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürü Doğuç, Kasım 2004'de 6 aylık geçici görevle Milli Eğitim Bakanlığı merkez teşkilatına alınmış, yerine İlköğretim Müfettişi Bulut getirilmişti. Bu arada, İdare Mahkemesi'ne dava açıp yürütmeyi durdurma kararı alan, ayrıca da 6 aylık geçici görevlendirme süresi dolan Doğuç, Mayıs ayında Malatya'ya dönmüş ve 31 Mayıs'ta yeniden İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamıştı.

Doğuç, geçtiğimiz günlerde 2. kez 6 aylık süre için Ankara'da görevlendirilirken, yerine atama yapılmadığı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, müdür yardımcılarından Sedat Yetiş vekalet etmeye başlamıştı.

Müdürlüğe vekaleten Mehmet Bulut'un atandığı, buna ilişkin resmi yazının önümüzdeki hafta başında Malatya'ya gelmesinin beklendiği ve bu vekaleten atamanın da 6 ay süreli olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAF: Ankara'ya geçici görevle alınan Doğuç (soldaki) ile yerine 2. kez atanan Bulut birlikte görülüyorlar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız