SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Eğitim'de Doğuç Yazısı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'nde "geçici görevlendirme"nin neden olduğu "müdür" sorunu, 1 hafta sonra, "asıl müdür" Hamza Doğuç'un göreve başlatılması yazısının gelmesiyle, "şimdilik" çözüldü.

Malatya Milli Eğitim Müdürü Hamza Doğuç (fotoğrafta soldaki), Milli Eğitim Bakanlığı'nca, 6 ay süreyle bakanlık merkez teşkilatında "geçici" kayıtlı bir görevlendirmeye tabi tutulmuş, Doğuç, 22 Kasım 2004'te Ankara'ya gitmek üzere görevden ayrılırken, yerine İlköğretim Müfettişlerinden Mehmet Bulut (fotoğrafta sağdaki), yine aynı süre için "vekaleten" Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Ankara'ya giden Doğuç'un, ayrıca İdare Mahkemesi'ne dava açtığı ve "yürütmeyi durdurma" kararı aldığı belirtilirken, Doğuç ve Bulut'un 6 aylık geçici görevlendirme süreleri 22 Mayıs 2005'te sona ermişti.

Bulut, Milli Eğitim Müdürlüğü vekalet görevinden ayrılırken, Doğuç'un göreve başlatılmasına ilişkin bakanlıktan yazı gelmeyince, Valilik geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından Mahmut Berk'e müdür vekaleti görevini vermişti.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan, Hamza Doğuç'un Ankara'daki geçici görevlendirme süresinin 30 Mayıs 2005 Pazartesi günü sona erdiği ve göreve başlatılmasına ilişkin yazının Malatya Valiliği'ne gönderildiği, Doğuç'un 31 Mayıs Salı günü görevine başlayacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız