SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Eğitim'e Vekaleten Atama

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:41:19
Milli Eğitim'e Vekaleten Atama
A- A+ PAYLAŞ

30 Ocak 2012 tarihinde Muş Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Ali Tatlı (fotoğraftaki), bir süre önce görevden alınan Mehmet Bulut'un yerine Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekaleten atandı.

Bingöl Karlıova Derinçay köyünde doğan Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, ilkokulu da aynı köyde bitirdi. Ortaokulu Bingöl Lisesi'nde okuduktan sonra lise öğrenimi Bitlis Anadolu Öğretmen Lisesi'nde tamamladı. 1990-1994 yılları arasında Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde lisans öğrenimi tamamladıktan sonra, görev hayatına Karlıova Kalencik İlköğretim Okulu'nda başladı. Bingöl merkezde 1997 yılından 2009 yılına kadar öğretmenlik ve okul yöneticiliği yaptı. 2009 yılında Diyarbakır Çüngüş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Ali Tatlı, aynı yılın Ekim ayında geçici görevle Bingöl'ün Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttü. 13 Ocak 2012 tarihindeki Milli Eğitim Müdürleri kararnamesiyle Muş Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Ali Tatlı evli ve 3 çocuk babası.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız