SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Milli Görüş Mecliste Olmalı'

A- A+ PAYLAŞ

"Saadet Partisi (SP) Malatya Milletvekili adayları, Akçadağ İlçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

SP'nin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Milletvekili adayları, ziyaretler esnasında tarlada çalışan çiftçilerinde yanlarına giderek, işlerinde kolaylıklar dilediler. Çiftçiler, milli görüş iktidarı dönemini özlediklerini belirterek, o günlere tekrar dönmek istediklerini ilettiler. Çiftçi bir kadın ise, Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın fotoğrafının yer aldığı broşürü öperek, başına koydu.

Öte yandan milletvekili adaları köyleri ziyaretleri kapsamında vatandaşların evlerine de konuk oldular. Vatandaşlar, milletvekili adaylarına ikramlarda bulunarak, büyük ilgi gösterdiler. Vatandaşlarla sohbet eden Saadet Partisi Malatya 4. sıra milletvekili adayı Cumali Akça, “Erbakan hocamızın bu ülkeye yaptıkları hizmetleri çok iyi biliyorsunuz. Geçmişte sizlerde Erbakan hocamıza oy veriyordunuz. Allah’ın izniyle tekrar milli görüşün iktidara gelmesi gerekiyor. Çünkü ülkenin durumu hiç iyiye gitmiyor” dedi.

Saadet Partisi Malatya 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Sertkaya ise, “Erbakan hocamız D8’i kurdu. Milli Görüş iktidarından sonra D8’i devam ettirmediler” diye konuştu.

Öte yandan Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayları köy toplantıları düzenleyerek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı ve milletvekili adayları ilk olarak Sütlüce Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette vatandaşlara hitap eden Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay, “Hocamız, 11 aylık başbakanlığı döneminde Türkiye’nin imkanlarını bütün tabana yaydı. İşçiye, memura, emekliye ve çiftçiye zam verdi. O dönemdeki bolluk ve bereketi hatırlıyorsunuz. Herkes “İki yakamız bir araya geldi” diyerek, dua ediyordu. Niçin? Çünkü daha önceden devletin bütün imkanları belirli zenginler kulübüne gidiyordu. Hocamız bunun önüne geçerek, devletin imkanlarını bütün tabana yaydı” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı ise, AKP hükümetini sert bir dille eleştirerek, “Makyaj milli görüş. Milli görüş makyajını kaldırınca, arkasında Mesut Yılmaz hükümetinin bakanları, Tansu Çiller’in yakın adamları ve Sayın Demirel’in çok yakın çalışma arkadaşları var. Biz Erbakan hocamızın izinden gitsinler, ekonomiyi toparlasınlar, İslam ümmetine ağabeylik yapsınlar diye bu ağabeylerimize görev verdik; 9 sene zarfında gördük ki, Sayın Demirel’in zihniyeti neyse aynen devam ediyor” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk de, “12 Haziran seçimleri çocuklarımızın geleceği açısından, hem okul hem iş hem de bugün Irak ve Suriye’de yaşananların bizim başımıza gelmemesi için hayra motor, şerre yıllarca fren olan milli görüşün mutlaka ama mutlaka mecliste olması gerekiyor” diye konuştu.

Saadet Partisi Malatya milletvekili adayları daha sonra Topraktepe Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Saadet Partisi Malatya 4. sıra milletvekili adayı Cumali Akça, “12 Haziran’da elimizle bu kardeşlerimize iyilik yapacağız. Ne yapacağız? Onların daha fazla günaha, daha fazla çirkefe girmemesi için milli görüşün iktidar olması gerekiyor. Lafla itibar artmaz. Onun için 12 Haziran’da sandığa giderken Bismillah diyeceksiniz, göreceksiniz rabbim bereketlendirecek ve milli görüş iktidar olacak” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız