SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milli Görüş Ülkenin Mayası"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:39:08
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı yapıldı.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı binasında yapılan bayramlaşma törenine SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, İl Başkanı Mehmet Asıltürk, Malatya Milletvekili Adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asıltürk, yaklaşan 1 Kasım seçimlerine değinerek, “Bizim davamız İslam’dır, biz iyinin, hakkın hakim olması içi çalışırız. 1 Kasım seçimlerinde de milli görüşü temsil eden bütün kardeşlerimiz takatinin sonuna kadar çalışmak zorundadır. Biraz vicdan sahibi ve ülkesini seven herkes 1 Kasım'da milli görüşün mecliste hayır işlerinde motor, şer işlerinde fren olmasını sağlamalıdır” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay ise herkesin bayramını tebrik ederek, “Allah bu bayram vesilesi ile yeryüzündeki zulümlerin, baskıların, haksızlıkların ve savaşların bittiği huzur, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünyada yaşamayı bizlere nasip etsin” diye konuştu.

Konuşmasına Mekke’de ölenlere Allah’tan rahmet dileyerek devam eden Canbay, “Son rakamlara göre 753 hacı adayı yaşamını yitirdi, 1000’den fazla da yaralı var. Üzücü bir olay bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

1 Kasım seçimlerini de değerlendiren Canbay, “Yeniden bir seçime gireceğiz biz olanda bir hayır vardır diyoruz ve inanıyoruz ki bütün bu gelişmeler Milli görüşün yeniden Türkiye Büyük Meclisinde olmasını hazırlayan gelişmelerdir. Milli görüşün içinde bulunmadığı meclisin bu ülkenin problemlerini çözmesi mümkün değil. Bir söz vardır, un var, su var, neden ekmek yapmıyorsunuz diye. Ekmek yapmak için bir de maya lazım, milli görüşte bu ülkenin mayasıdır” dedi.

Bayramlaşma programında Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayları da partililerle bayramlaşarak herkesin bayramını kutladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız