SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milli İradenin Zaferi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:21:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, yerel seçim sonuçlarını değerlendirerek, süreçten Türk demokrasi tarihine "milli iradenin zaferi" olarak yazılacak bir sonuçla çıktıklarını söyledi.

Öz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Türk demokrasi tarihine altın harflerle “milli iradenin zaferi“ olarak yazılacak bir seçim sürecini geride bıraktık. Aziz milletimiz, büyük bir basiret ve ferasetle seçme hakkını kullanarak bu ülkenin gerçek sahibinin kendisi olduğunu dost, düşman herkese göstermiştir. Sadece önümüzdeki beş yılına değil milli egemenliğine ve istikbaline sahip çıkmıştır.

Geçmişten günümüze tarihimize, mili ve manevi değerlerimize yüz çevirip millete istikamet çizmek isteyenlerle yıllardır yüzümüze gülenlerin ortaklaşa hazırladıkları kirli tezgahlar başlarına yıkılmıştır. AK Partiye gönül vermiş vatandaşlarımızla beraber farklı siyasi görüşlerden milyonlarca vatandaşımız birlik, beraberlik ve bütünlüğümüz için, mili menfaatlerimiz için yekvücut olmuştur. Tarihte sayısız örneği olduğu gibi iradesine, istikbaline kastedenleri ağır bir hezimete uğratmıştır.

Milletvekillerinin, seçilen belediye başkanlarının ve tüm AK Parti teşkilatının; halkımızın milli irade ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkma duygusuna halel getirmemek için gayret göstermesi çalışması boynunun borcudur. AK Parti’den ve diğer siyasi partilerimizden seçilen tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyor, ülkemizin kaynaklarını halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda adil ve şeffaf olarak en güzel biçimde hizmete dönüştürmelerini temenni ediyorum.

 Ülkemizin huzur ve refahına oylarıyla en kıymetli desteği sunup milli iradeye sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza, gece gündüz demeden çalışan teşkilat mensuplarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür eder, seçim sonuçlarının memleketimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız