SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Milli İttifak' Adayları

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:39:35
'Milli İttifak' Adayları
A- A+ PAYLAŞ

7 Haziran seçimlerine ‘Milli ittifak’ olarak girme kararı alan SP ve BBP’nin Malatya’daki milletvekili adayları partililere tanıtıldı. 

Saadet Partisi İl binasında düzenlenen toplantıda ilk olarak söz alan BBP İl Başkanı İbrahim İşleyen, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin geçmişlerinin temiz olduğunu ve bu milli ittifak ile iktidara talip olduklarını söyledi. İşleyen, “Neden ittifak dedik, bu zulme dur demek için ittifak dedik. SP ve BBP bir babanın iki evladı gibi olan iki ılımlı ve sağ görüşlü bir partidir. Bizler bu anlamda Türkiye’nin geleceğine ufuk açacak milli ittifak dedik” diye konuştu.

Daha sonra söz alan SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk ise konuşmasında, iktidar partisine yüklenerek SP olarak geçmiş dönemlerde asla yüzlerini kızartacak bir çalışma içerisine girmediklerini söyledi. AK Parti’nin Malatya Milletvekili adaylarının açıklamalarını eleştiren Asiltürk, “Allah rızası için 12 kişinin çalıştığı bir fabrika kazandırlar mı? Bu siyasi parti ilk kez mi iktidara gelecek ki bu vaatlerde bulunuyor” dedi. 

Konuşmasın büyük bölümünde Hükümeti eleştiren Asiltürk, 7 Haziran seçimlerinin milletin önündeki son şans olduğunu ifade ederek milli ittifak ile girdikleri seçimlerde zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından SP ve BBP’nin Malatya’da seçime gireceği milletvekili adayları Osman Cemali Marasalı, Sema Altuntaş, Mustafa Sert, Turan Odabaşı, Derviş Erdoğan partililere tanıtıldı. Listenin son sırasındaki Cumali Akça’nın ise yurt dışında olması nedeniyle toplantıya katılamadığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız